חברה שאלה

חברה שאלה

מישהו פה קרא את הספר של דוייל ברונסון אני מת לדעת איך הספר כי פשוט כל הכוכבים קראו אותו
 

DoubleN

New member
סופר סיסטם של דוייל

נחשב אמנם לתנ"ך של הפוקר, אבל חלק מהמשחקים שמדוברים בו לא רלוונטים כיום, כמו 5 CARD DRAW עם הבאג(ג'וקר), למרות שזה פרק מצויין שנכתב ע"י מייק קארו, ומשחקי lowball שדי נדיר למצוא משוחקים(מלבד 2-7 סינגל דרואו או קנזס סיטי לואובול), גם פרק מעולה שנכתב ע"י בובי בולדאויין נדמה לי) המשחק השני בפופולריות שלו omaha לא מדובר שם(עדיין לא היה קיים), והסטאד היי לו שמדובר שם מתייחס לוריאציה שפסה מהעולם ונקראת דקלריישן(הצהרה על הכיוון שבה אתה מעוניין לשחק את היד). הפרק של צ'יפ ריס ז"ל על סטאד היי מעולה. ואת החלק על ההולדם לא קראתי, אבל יש לך כיום ספרים הרבה יותר טובים שיכולים לספק לך הרבה יותר ידע בנושא, בין אם טורנירים, טורנירי שולחן וראש בראש. יש ספרי נו לימיט ולימיט הולדם נפרדים לרמות שונות של המשחק. תרשום איזה משחקים אתה מעוניין לשחק ויכוונו אותך בהתאם לספר מומלץ.
 

modz0r

New member
זאת שאלה שעולה פה מידי פעם (+ הצעה למנהל)

כספר ראשון אני מציע לקרוא את הספר הירוק של פיל גורדון Phil Gordon's Little Green Book. אחר-כך, זה כבר תלוי ברמה שלך\של מה שאתה רוצה ללמוד. אני למשל מתכוון לקרוא את הספרים הבאים, לא בהכרח בסדר הזה: Harrington On Hold'em ו Harrington On Cash Games (הראשון על טורנירים, השני על משחקי כסף.. כל אחד זה כמה ספרים). ואת No Limit Hold'em Theory and Practice - David Sklansky and Ed Miller, שאני חושב שאותו אני אקרא ראשון. אתה יכול לקרוא קצת עליהם באינטרנט, אולי משהו יעניין אותך. נראה לי שכדאי להכיל מאגר מידע על ספרי פוקר, אולי גם עם המלצות של אנשים..
 

DoubleN

New member
הרינגטון על

טורנירים הוא ללא ספק הספר האולטימטיבי לטורנירים, ו-Theory and Practice מעולה לפי ביקורת מחבר. הרינגטון על קאש הוא חדש יחסית וזוכה לביקורות מאוד טובות, ואין לי ספק שהוא מאוד מקיף ומעמיק. ד"א כל ספר של סקלנסקי ממולץ, האוריינטציה היא יותר מתמטית, אבל הם ממש יעזרו לך. את הספר הירוק דווקא קראתי והוא מאוד מומלץ למתחילים, כתיבה פשוטה ועניינית בלי "חפירות" מיותרות.
 

All In Poker

New member
ספרי פוקר

אני אישית קראתי 4 ספרים: . הספר הירוק - כפי שהחבר'ה לפני ציינו אחלה ספר, בעיקר למתחילים. היתרון העיקרי שלו שהוא מתורגם לעברית. 1 Gus Hensen - Every Hand Revealed - ספר טיפה מוזר, אבל אני אישית נורא נהניתי ממנו; גאס מתאר ידיים שהוא שיחק באוזי מיליונ'ס 2007 (שהוא גם ניצח בו...) תוך שהוא מפרש ומסביר כל יד. פחות מומלץ למתחילים. 2 .3. Full Tilt's Poker Strategy Guide - אחלה ספר למי שמשחק טורנירים. אוסף של כוכבים רושמים על מגוון נושאים, כאשר כל כותב מפרט על שלב אחר במשחק. כמו שאמרתי, בעיקר למי שמשחק טורנירים ופחות למתחילים. poker.co.il לגבי הספר של דויל, אני בשלבי קריאה מתקדמים. בוא נאמר שזה אכן התנ"ך של הפוקר. ספר עב כרס, מלא במידע. שורה תחתונה למתחילים אנהי הייתי ממליץ על הספר הירוק של פיל גורדון. בברכה, יניב יוסף, בברכה, יניב יוסף, www.all-in-poker.co.il
 

ereuveni

New member
אני חובב של סקלנסקי

התחלתי עם SMALL STAKES HOLDEM שהוא ספר מעולה כבסיס הבעיה היחידה איתו שהוא מתרכז בLIMIT HOLDEM. הספר הבא שקראתי הוא גם של סקלנסקי NO LIMIT HOLDEM שלפי תוכן העיניינים שלו היה פיצוץ אבל כשסיימתי לא הרגשתי שקיבלתי הרבה. הבעיה (או היתרון) עם סקלנסקי שהוא לא אוהב לתת מתכונים איך לשחק אלא לתת את העקרונות ושתפתח אותם בעצמך. ולכן כל ספר שלו צריך לקרוא פעמיים כדי להפיק את המירב. *ד"א הספר השני שהזכרתי מניח שהקורא יודע את כל העקרונות הבסיסיים של הפוקר ולכן לא מתאים כספר ראשון לקריאה.
 
למעלה