חבר'ה שגרים בדירות

flutter girl

New member
חבר'ה שגרים בדירות

מישהו יודע לאן באוניברסיטה אני אמורה לפנות כדי לקבל את הטפסים הרלוונטיים להנחה של הארנונה? תנקס.

flutter girl

New member
בעירייה אני מטפלת בנושא

אבל אני צריכה להשיג קודם כל איזשהוא אישור מהאוניברסיטה כדי להוכיח לעירייה שאני סטודנטית.

IdanXP

New member
אישור סטודנט את משיגה

במדור אישורים ליד מדור שכ"ל. הכל כתוב כאן בפורום.

IdanXP

New member
תפני לאגודה...

ממה שאני זוכר הם אלו שמטפלים בזה.

IdanXP

New member
הכל מופיע באתר של האגודה...

הנה כאן ממייל ששלחו לפני יומיים או משהו כזה : לגבי הנחה בארנונה - http://www.haifastudent.net/index.aspx?id=1510 את יכולה או לברר בטלפון (גם נמצא באתר) או לגשת פיזית למזכירות של האגודה או למי שמטפל בזה לפי מה שמופיע בקישור שצירפתי. בכללי, האתר של האגודה עונה על המון שאלות. מאוד כדאי לקרוא את כולו בעיקר לסטודנטים חדשים כדי לקבל המון תשובות לשאלות שיש לך או יהיו לך.

tulchi

New member
אם אני לא טועה, במדור שכ"ל

במעלה המדרגות מהאוכל בבנין הראשי.

amitk80

New member
עזרה בקשר להנחה בארנונה

אהלן, ראשית כדי להוכיח שאת סטודנטית תוציאי אישור שאת סטודנטית ממדור אישורים כמו שאמרו לך איפה זה כבר נמצא מי שמטפל בנושא של הארנונה באגודה זה רכז מס וארנונה. באתר www.haifastudent.net יש חלק כזה שמתעסק ברכז מס וארנונה. מצוין שם מתי שעות הקבלה שלו. לאחר שיש לך את כל האישורים את צריכה להביא חוזה שאת גרה בחיפה ואישור שאת סטודנטית. רצוי לעשות את זה לפני שאת עוברת לדירה בחיפה כי אני לא יודע כמה זמן יקח לך להוציא החזרי ארנונה מעירית חיפה. בהצלחה, עמית

flutter girl

New member
הממ תודה ../images/Emo13.gif

אממ אני עוברת עוד שבוע בערך אז זה לא רלוונטי כל כך, בהתחשב בעובדה שכל סוכות גם סגור בעירייה. אני לא יודעת מה יהיה, נראה כבר. תודה לכולם על העזרה!

כבשה200

New member
בעיקרון, לא חייבים דרך הרכז. פשוט פונים ישר

לעירייה. עדיף ל"עירונית" בנווה שאנן אם את גרה באזור... את צריכה חוזה דירה, 3 תלושי שכר אחרונים (אם יש) ועדיף שיהיו מאוד נמוכים - יש מדרגות שכר שלפיהן הן מחשבים את ההנחה, ואם את לא עובדת אז אישור מביטוח לאומי על כך הבעיה היא שכרגע את יכולה להשיג אישור רק עד סוף 2007 ואחר כך בסביבות פברואר 2008 תצטרכי להביא שוב אישורים בשביל לסדר את ההנחה לשנה הבאה. הולכת לגור עם שותפים? חבר? מי? זה מאוד קריטי

amitk80

New member
הכתובת בנווה שאנן

זה ליד הספריה העירונית ברחוב טרומפלדור (זה ממש ליד כיכר דוד) שיהיה בהצלחה, עמית

amitk80

New member
הנה מידע על הנחות בארנונה

יש באתר של האגודה עמוד שבו כל המידע בנושא http://www.haifastudent.net/index.aspx?id=1510 שיהיה בהצלחה ואם שאלות אל תהססי לפנות. עמית

flutter girl

New member
כן, IdanXP כבר נתן את הכתובת, תודה ../images/Emo13.gif

ובעיקר רציתי לדעת מאיפה לקחת את האישורים.
בכל מקרה אני אצטרך להגיע לעירייה כדי לעשות העברת בעלות על הדירה אז אממ אני גם אשאל שם לגבי עוד דברים. הכל לוקח כל כך הרבה זמן...

flutter girl

New member
זה לא נראה לי משנה?

שתינו סטודנטיות, אבל אחותי לא הולכת להיות רשומה בדירה, הדירה תהיה רשומה על שמי בלבד. אז אני אהיה סטודנטית מובטלת ולכן אמורה לקבל בכל מקרה 80%, לא?

אני הבנתי

שלעירייה יש דרכים לבדוק כמה אנשים גרים בדירה. חשבון המים למשל, אלא אם כן אתן מתקלחות בתורות יום את יום היא..

flutter girl

New member
חח זאת ממש לא בעיה

אין לי שום בעיה להצהיר ששתינו גרות בדירה - פשוט חשבתי שזה לא רלוונטי בהתחשב בעובדה שרק אני אהיה רשומה בשם. אבל כן, גם אני וגם היא נהיה סטודנטיות מובטלות, ככה שאת ה80% נקבל בכל מקרה.

למעלה