חברה שוב מבקשת עזרה דחוף

קשת 82

New member
חברה שוב מבקשת עזרה דחוף

חברים שלום לכם במשך קרוב לחודשיים אספתי ציוד לתינוק של זוג עולים חדשים הרבה אנשים מקסימים הושיטו לי יד ועזרו גם במוצרים וגם בציוד ועל כן אני מורידה בפנייכם את הכובע אך כרגע אני זקוקה לעזרה דחופה התינוק בן השבועיים של העולה החדשה לא מצליח לקבל הזנה מספקת מההנקה של אימו ולכן זקוק דחוף לסימילק או מטרנה אני פונה לכל מי שיכול לעזור להם עד אשר יקבלו עזרה רציפה מכמה גופים אלייהם פניתי כמו כן יש חוסר גדול בטיטולים לתינוק ובמוצרי מזון ומוצרים בסיסיים ים לבית (אבקת כביסה נייר טואלט וכו') אני רוכשת עבורם כל הזמן אך אני רק בן אדם אחד כל דבר יכול לעזור בבקשה עיזרו לי לעזור להם לעבור את התקופה הקשה הזאת עד אשר יקבלו סיוע מסודר מודה מראש לכולם וישר כח לכולנו

קשת 82

New member
אופס סליחה שמתי במקום הלא נכון

אודה לכם אם תעבירו למדור בקשות תודה

קשת, לפני שמעבירים את התינוק למטרנה וכו'

כדאי מאד לפנות לליגת לה לצ'ה ולנסות להעזר בהן לגבי המשך הצלחת ההנקה, אם התינוק אינו ניזון היטב, יועצת או מדריכת הנקה חייבים לראות את התינוק בהקדם ולעזור לאם לדעת להניקו כראוי. הזנה מספקת לרוב נגרמת מהנקה לקויה ולא נכונה! הדרכה יכולה לעזור מאד לאם וגם כלכלית לכיס של המשפחה הזו, כי מזון תינוקות הוא הוצאה קבועה וגדולה למי שהפרוטה אינו מצוייה בכיסו. נסי גם לפנות לפורום הנקה כאן בתפוז 317, שם גם יוכלו לעזור לכם לדעתי.

אוף, הכל נשמט לי: הזנה לא מספקת לרוב נגרמת...

המשפט הנכון הוא: הזנה לא מספקת לרוב נגרמת מהנקה לקויה ולא נכונה!

קשת 82

New member
היי תודה על העצה

פניתי לטיפת חלב הם הבטיחו לעזור לה גם בהמשך ההנקה וגם בהשלמה של תחליף חלב אבל זהוא הליך פורמלי שלוקח זמן ובינתיים רצויי שיהיה על פי הבנתי כמות לא מספקת של חלב יכולה להיגרם גם ממצב נפשי לא טוב והמצב אצלהם רחוק מלהיות טוב שלא תביני לא נכון אני הכי בעד הנקה והנקתי את שניי הבנים שלי עד שיצאו להם שיניים ואכלו מוצק אבל יש כאלה שלא מסוגלים מסיבות אלו ואחרות בכל אופן אני מודה לך על העצה את מקסימה

למעלה