חבר'ה שיהיה לכולם סוף שבוע נעים

mor000

New member
חבר'ה שיהיה לכולם סוף שבוע נעים../images/Emo70.gif

איך עבר עליכם השבוע?! השבוע יצא אחלה עיתון עם המון כתבות מגניבות ובשער חן אהרוני... מה הכי אהבתם?! יש לכם שאלות לכתבים של הכתבות?! זה המקום!!! אל תתביישו לשאול שאלות להביע דעות או סתם לכתוב הערה. בנוסף זה המקום לומר לנו שאתם פה ובעיקר אם אתם חדשים... סופשבוע מעולה.

סער ג1

New member
הרעיון של כתבת החגים היה נחמד ומקורי בעיני...

מה אתם אהבתם? ואיך יצא השער של חן אהרוני? יאללה, להגיב!

היי יש לי שאלה דחופה . . חח

חבר שלי וחברה שלי שכבו הוא אמר שזאת הייתה טעות והוא לא יעשה את זה יותר בקש סליחה פליז אני חושבת לסלוח אבל אני חושבת שהוא שקרן אבל התחלנו להיות חברים לא מזמן וידעתי שהוא שקרן אבל אני נמשכת אליוו למרות זה כן כן אני לא יודעת אני אני אעשה יש למישהו עצה פליז פליז תודה תודה

mor000

New member
אני מציעה שתפני

לפורום אהבה בין בני נוער או כל פורום אחר או שפשוט תשלחי את השאלה למומחים שלנו מהעיתון... שיהיה בהצלחה.

סער ג1

New member
אהלן עדן,

את מוזמנת להציג את הבעיה בפניי מדורי הייעוץ שלנו, שזמינים לקבל מכתבים בכל זמן (רוני טרוסטלר ב'עצה אישית' ורופאי המרכז הרפואי של תל-אביב ב'על בנים ועל בנות'). בנוסף הייתי מציע לך להיכנס לפינת המאמרים בפורום למדורים האלו, ואולי אולי לקבל תשובה או לפחות הכוונה לבעיה בעזרת שאלות דומות שהוצגו במדורים. בהצלחה וסוף שבוע נעים.

amit678

New member
סופשבוע נעים לכולם...

גמאני מאוד אהבתי את העיתון השבוע... הכתבה של ה9 דרכים לבלות בלי לבזבז כסף הייתה מעניינת ושימושית למרות שבעקבותיה ייתכן נגיד שזה יגיע לחדרי כושר והם ינסו למנוע מצב שבו אנשים באים לתקופות ניסיון בחדרי כושר בלי מטרה להירשם ועוד... אהבתי גם את הכתבות על החגים ועל הסופים לסדרות, הן היו ממש מגניבות. אה וכמובן, חן אהרוני על השער...הוא היה אחד הפייבוריטים שלי בכוכב נולד והיה נחמד לקרוא ראיון איתו
סוף שבוע מצוין לכולנו
אני ממש צריכה את הסופשבוע הזה כדי להשלים שעות שינה ולעשות כל מיני דברים שלא הספקתי לעשות...

סופ"ש רגוע בגלגל"צ

גלגל"צ פור לה מוסיק. |: בכל מקרה,נורא אהבתי את הכתבה עם החגים...ואת השאר אני לא ממש זוכרת
ואהרוני מזכיר לי את ידיד שלי...אז עכשיו אני צריכה הוצאות לפסיכיאטר טוב.
שבת חלום.

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifשיהיה אחלה סופ"ש../images/Emo24.gif

כמה זמן לא הייתי כאןן
בכל אופן, היה אחלה עיתון השבוע.. אהבתי המיוחד את הכתבה על חן
ואת המדריך של איך לא לבזבז כסף, וגם הכתבונת על אייסי קיו טיוי הייתה מגניבה^^ זהו בעיקרון.. שבתשלום לכוווולם

סוף שבוע... סוף סוף../images/Emo70.gif

להשלים שעות שינה, ללמוד למבחנים...
ויש יום הולדת לחברה שלי היום בערב
סוף שבוע נהדר לכולם! העיתון של השבוע היה נחמד, במיוחד חן אהרוני ודרכים לחסוך כסף

Michaln22

New member
היי כול&#

היי, היי גם נעמה!! אהה.. ואני לא מגיבה להודעות שלך מפני שאני לא יודעת מה הכינוי שלך.. אז אם תגיד מה הכינוי שלך... אולי אנשים יענו...

mor000

New member
שפ- שפי שפירית

או משהו בסגנון... ברוך הבא ד"א, אני מור, כ"נית במעריב לנוער.

hili האחת

New member
קיבלתי תעודהDD:../images/Emo79.gif

ממוצע 95.5!!! אפילו 90 במתימטיקה (ובספורט)!!

amit678

New member
איזה כיף לך ../images/Emo13.gif

אצלנו אם כל השביתות בכלל לא ברור אם יהיו תעודות באמצע השנה...

SmileyD

New member
הווו

הוו כל הכבוד {: לנו היו שביתות אבל אנחנו נקבל תעודות בכלזאת.. ב-29.2 -.-

למעלה