שחקנית הוליוודית, פועלת למען רווחה בעולם, וסתם יצירה אלוהית (תשמיטו את ה"סתם") וכמובן אשתי [הלא] חוקית, הרי לך כמה תמונות מזוויות שעשויות לעזור לך להחליט.
יחד בתמונה האחרונה אפשר לראות כי אלוהים חנן אותה במצח פחוס, נראה כי זרקו על המסכנה איטונג ממוצע כשהיתה קטנה, ולכן במודל עצמו הייתי מחקה את עבודתו של אלוהים ומישר לה קצת את המצח במודל. או לחילופין זורק איטונג ממוצע על המסך על מנת ליצור אפקט דומה. שיהיה בהצלחה
הגולגולת שלה בערך בחצי מהגודל של בנאדם נורמלי (כולל אנגלינה גולי) גם מאחורה וגם מלמעלה. בגדול האוזן נמצאת באמצע הראש מהקצה האחורי עד לפנים והעיניים באמצע הראש מהסנטר לקדקוד. כל שאר השיפורים חסרי משמעות עד שתתקן את זה. כי בלי זה - זה תמיד יראה מעוות.
אז אם אפשר קצת יותר פירוט בבקשה זה יעזור בעקרון צירפתי רנדר של המודל על הרפרנס לעזרה, ואני לא כ"כ מבין מה לא בסדר ? (קחו בחשבון שתמונות הרפרנס קצת בנטייה).
אבל עדין מבנה הלסת רובוסטי מדי. אני חושב שאפשר לתת גם את האפקטים האלה אחר כך ב"איפור" (קרי טקסטורה) כך שאם תסתכל על התמונה האמיתית שלה ותעשה מה שנקרא REVERSE ENGINEERING תוכל להסיק מזה שטבעית העצמות לחיים, כמו השפתיים, לא כל כך בולטים כמו במודל אצלך.