חבר'ה - שיפור נוסף

Da Jackel

New member
חבר'ה - שיפור נוסף

שיפרתי קצת את המודל של אנג'לינה לאור ההערות הקודמות. מה דעתכם ? אשמח לשמוע תגובות והצעות נוספות Da-Jackel

Escova

New member
בגלל שהבחורה הזו, מלבד היותה

שחקנית הוליוודית, פועלת למען רווחה בעולם, וסתם יצירה אלוהית (תשמיטו את ה"סתם") וכמובן אשתי [הלא] חוקית, הרי לך כמה תמונות מזוויות שעשויות לעזור לך להחליט.

כוסיות ופסוקים מתהילים תמיד הלך טוב

יחד :) בתמונה האחרונה אפשר לראות כי אלוהים חנן אותה במצח פחוס, נראה כי זרקו על המסכנה איטונג ממוצע כשהיתה קטנה, ולכן במודל עצמו הייתי מחקה את עבודתו של אלוהים ומישר לה קצת את המצח במודל. או לחילופין זורק איטונג ממוצע על המסך על מנת ליצור אפקט דומה. שיהיה בהצלחה :)

Escova

New member
הייתי מגיב על אמרה זו...

אבל יותר מידי אלכוהול בדם ברגע זה... לילה טוב...

מיכאל ג

New member
איפה האחורה של הראש?

משהו בראש הזה נראה מעוות. אפשר תמונה בדיוק מהצד בלי פרספקטיבה? בכלל כשזה נוגע לראשים כדאי לרנדר עם קצת פחות פרספקטיבה. מה ה-FOV של המצלמה?

ilankt

New member
הרבה יותר טוב!

לא הייתי אומר שזה מושלם אבל בהשוואה למקודם זה הרבה הרבה יותר טוב.

sherban

New member
מה קרה לאחורה של הראש שלה?

הגולגולת שלה בערך בחצי מהגודל של בנאדם נורמלי (כולל אנגלינה גולי) גם מאחורה וגם מלמעלה. בגדול האוזן נמצאת באמצע הראש מהקצה האחורי עד לפנים והעיניים באמצע הראש מהסנטר לקדקוד. כל שאר השיפורים חסרי משמעות עד שתתקן את זה. כי בלי זה - זה תמיד יראה מעוות.

Da Jackel

New member
טוב לא הבנתי כ"כ על מה אתה מדבר

אז אם אפשר קצת יותר פירוט בבקשה זה יעזור בעקרון צירפתי רנדר של המודל על הרפרנס לעזרה, ואני לא כ"כ מבין מה לא בסדר ? (קחו בחשבון שתמונות הרפרנס קצת בנטייה).

eldarinn

New member
שיפור משמעותי ../images/Emo45.gif

אבל עדין מבנה הלסת רובוסטי מדי. אני חושב שאפשר לתת גם את האפקטים האלה אחר כך ב"איפור" (קרי טקסטורה) כך שאם תסתכל על התמונה האמיתית שלה ותעשה מה שנקרא REVERSE ENGINEERING תוכל להסיק מזה שטבעית העצמות לחיים, כמו השפתיים, לא כל כך בולטים כמו במודל אצלך.

voguemaster

New member
אגב

המודל מציג פנים שיותר הגיוני שיהיו של גבר. תווי הפנים של אנג'לינה עדינים בעוד התווים של המודל יותר "גסים", בהיעדר מילה טובה יותר..

t3h d00d

New member
שיפור

אבל כמו שאמרו, תוי הפנים באמת גסים מאד בשבילה.

למעלה