חבר'ה!! שירשור חג סוכות שמח!!

חבר'ה!! שירשור חג סוכות שמח!!

אז באמת חג שמח לכולם, ובואו לפסטיבל עכו!! אני אהיה שם...בין כל המופיעים, תבואו, יהיה יפה... בכל מקרה, בדיחה קטנה לסוף... לפני שבוע ישבנו באוטובוס כל הכיתה בזמן נסיעה למוזיאון ואז אחד מהכיתה אמר:"אני לא רוצה סוכות , אני רוצה סו-כות, חחחחחחחחחח, קיצר, אני נשפכתי מצחוק..למרות שאת אחרים זה לא הכי הצחיק.. ומי שלא יודע רוסית אז סוכות ברוסית זה זונות... חג שמח!! לינור

חג שמח לכווולםםם../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

יאללהה חברררהה עכשיו חופש מתחילים לרשום הרבההה אל תתביישו

fushi e

New member
חג שמח../images/Emo70.gif../images/Emo150.gif../images/Emo95.gif

מה הקשר לשריף?!

mta16

New member
חג שמייייייחחחח ../images/Emo13.gif

טוב אז שיהיה לכולם באמת חג סוכות שמח .... אני בניתי סוכה..(יותר נכון אבא שלי ) וקישטנו אותה והיום הלכתי עם אבא שלי לקנות את ארבעת המינים והיה ממש מצחיק ללכת להדר(חיפהההה) ולהיות עם כל האנשים החרידים ולעבור מדוכן לדוכן עד שמוצאים את מה שמחפשים... טוב בכל מקרה ישבנו בסוכה ושרנו שירים וכל מיני דברים כאלה ואכלנו כמובן ואולי כדאי שאני אפסיק לברבר לכם במוח .... ואאחל לכם שחופש יעבור לאט(כדי שנוכל לנצל אותו????) . מיה

Silver Fox

New member
חג שמח!../images/Emo24.gif../images/Emo82.gif

ואם אתם יושבים בסוכה בימים הקרובים - דאגו שהיא תקושט יפה. ואם אתם ישנים בה בלילה - היזהרו, ולבשו על עצמכם משהו חם! קר בלילות ואני לא רוצה שתגיעו לפורום עם דלקת ריאות...

בואר

New member
חג שמייח!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

למה עצוב? למה בוכה?
אל תבכי! now you made me sad...

בואר

New member
חג שמייח לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

מה אתם עושים בחופש? וואלה, יש לי חופש עמוס... שימו
:
פסטיבל עכו
פסטיבל הסרטים בחיפה
הופעה של שחר ביום שני
מפגש עם מי שהיו איתי בקנדה
אייקון
סגול
חוג גרפיטי ביום ראשון
מחר (היום?) אני נוסעת לבקר את אחשלי בצבא
להתכונן למבחן באנגלית (בעצם אני לא ממש צריכה...
*חרשנית*) לא עמוס?? חבל!
מי בא לפסטיבלים (עכו, סרטים, סגול, אייקון...)?

ShadowiT

New member
אוףףףףףף

אני כל כך רוצה ללכת לאייקון, הבנתי מארחים שם את אורסון סקוט קראד, והוא הסופר האהוב עליי ביותר. וכל מי שאני מכירה הולך לשם... אבל (לצערי
) אני אהיה באילת... לא נורא תמיד יש פעם הבאה
וחג שמח לכולםםםםםםם
וחופשה טובה שיהיה לכם...

בואר

New member
המפ...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אין לי שמץ מי מתארח באייקון... אני באה לראות את ההופעה של כמה ידידים שלי... הם עושים את ה-Rocky Fellowship Palantir Show ואני מתה להיות גם ביום חמישי אבל אני בסגול

בואר

New member
המפ...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אין לי שמץ מי מתארח באייקון... אני באה לראות את ההופעה של כמה ידידים שלי... הם עושים את ה-Rocky Fellowship Palantir Show ואני מתה להיות גם ביום חמישי אבל אני בסגול

../images/Emo168.gifחג שמיייח!../images/Emo168.gif

שיהיה לכולם חג שמח עם הרבה מוסיקה טובה! ועם הרבה מוניקה סקס! ד"א את רוסיה?

למעלה