חברה שלי במצב קשה מאוד-

חברה שלי במצב קשה מאוד-../images/Emo53.gif

בעלה נטש אותה ואת שלושת ילדיה. מצבה הכלכלי קשה היא זקוקה למזון מכל סוג שיהיה. זקוקה לטלויזיה+ארונית לטלויזיה. ועזרה לקראת שנת הלימודים לילדיה. למי היא יכולה לפנות? מה עליה לעשות??

tamidb

New member
שלום אישה מתוקה

אנא כתבי מהיכן האישה . אולי נוכל לקשר עם עמותה שמחלקת אוכל. כמו כן כתבי את גיל הילדים ומינם -אם יש צורך בילקוטים. האם לך יש רכב כך שתוכלי לאסוף את התרומות עבורה?

נירה63

New member
מהיכן בצפון? אשמח לעזור לה.

אודה אם תשלחי לי במסר פרטי המשפחה בכדי שאוכל ליצור קשר טלפוני איתם. כמו כן אם את יודעת על דברים מסוימים שהם זקוקים אנא כתבי כאן או במסר.

נירה63

New member
שוחחתי עם האישה הערב-../images/Emo53.gif

האישה בת 38 מגדלת שלושה ילדים. בעלה עזב את הבית, לדבריה די במפתיע והיא במצב לא קל...זקוקה לעזרתנו. * הצלחתי לארגן לאישה שיחות עם עו"ס בהתנדבות לימים הקרובים עד שבעיריה יחזרו לעבודת מפגרה ונוכל להמשיך ולעזור לה. * הילדים זקוקים לבגדים לקיץ מידות 12, 18. *הילדים זקוקים לילקוטים לביה"ס+ מחוגה+ עטים+צבעים. * זקוקה למזון, ירקות, פירות-כל דבר יתקבל בברכה. * מחר אעביר אל המשפחה מגבות לאחר כביסה.

נירה63

New member
../images/Emo124.gifעדכון לגבי המשפחה.

* המשפחה קבלה הרבה בגדים לקיץ, אשר מוינו וכובסו - תודות לשיפרה ולחגית על העזרה הגדולה לי בימים האחרונים. * כלי כתיבה נתרמו על ידי בעל חנות בשכונה - תודה אלי יקר. * מגבות נקיות הועברו. **עדיין זקוקים לעזרה מקצועית, ולמוצרי מזון יבש.

freearth10

New member
אם הילדים זקוקים

לעזרה בלימודים או למישהו שיעזור בשחרור רגשות תקועים - אשמח לעזור.
מאיה

למעלה