חברה שלי בפייסבוק פרסמה את זה

חברה שלי בפייסבוק פרסמה את זה

זה פחות או יותר הלוח זמנים שלהם, הם עוזבים ביום ראשון בערב בשדה גוריון מה אתם אומרים נתארגן ונלך לפגוש אותם?

לא בדיוק

אבל כתוב שבערב... כך אם אתם רוצים להתארגן וללכת לשם אני אשמח אין הרבה סיכוי שיהיה לנו הזדמנות שנייה

Netto

New member
בערב זה יכול להיות כל שעה..

ולא בטוח בכלל שנוכל לראותם כי הם יעברו דרך מקום צדדי, VIP :/

יכול להיות

אבל זה שנשב בשקט ולא נעשה כלום פשוט מחשבה מזעזעת. גם ככה מתעללים בנו מבחינת השידורים בארץ ואני יכולה להבטיח לכם שחודש הבא שהצוות של האנטומיה של גריי יהיו הם כן יעשו מפגש מעריצים... נתון לשיקולכם

Netto

New member
מאיזה שעה את חושב שצריך כבר להיות בשדה?

וצריך שעוד יגיעו איתנו.. כי רק אני ואת ואולי עוד אחד או 2 זה יהיה עצוב לא? :\

ברור צריך לעודד

עוד כמה אנשים מהפורום להגיע אני חושבת אבל בסביות חמש ככה... חוץ מזה צריך לפנות להוט או חמשרד התיירות לדבר איתה אחרי שאספנו כמה אנשים.

olili1

New member
אוווף

אם יו לורי היה מגיע היו עושים מזה הרבה יותר עניין !!! וזה לא פייר! אוהבת את הסדרה והייתי רוצה לפגוש את השחקנים שמשחקים בה ולא משנה לי מהם...

זה משאני אומרת

ההזדמנות חומקת לנו מהאצבעות ואין הרבה סיכוי שהיא תחזור אנחנו חייבים לעשות משהו עכשיו...

Day Tripper9

New member
מה מחר הם עוזבים? :( חבל שזה לא יותר מתוקשר

אם מישהו כאן הולך לשדה תעופה לנסות לראות אותם....אני בעד!

כן כנראה

אני גם בעד ללכת לשדה התעופה אבל כרגע קבלתי עדכון מהוט שהם בטיול פרטי ולא בא לי להציק לאנשים כך שאם קבוצה (ואני לא מדברת על 3 אנשים אני מדברת על קבוצת אנשים רוצים ללכת בנימוס ולהגיד להם שלום אני אסכים... אבל אני חייבת להגיד שזה דיי מאכזב שהם לא רצו להפגש עם קבוצה קטנה של מעריצים... זה לא כאילו יהיה לנו עוד אפשרות לעשות זאת מכיוון שהעונה הבאה היא אחרונה כנראה... אבל לכל אחד יש את השיקולים שלו אני מניחה.

pilot23

New member
האמת שזה קצת מפתיע

שהם פשוט לא הסכימו.. נו אז מה אם זה טיול פרטי. אני מבינה את הרצון שלהם לטייל בראש שקט ובנחת, אבל זה נחמד לכבד את המעריצים שלך על אחת כמה וכמה במקום כל כך מרוחק מארה"ב. את חושבת שזה יכול להגיע למצב שאם מעריצים יגשו אליהם ויבקשו להצטלם / חתימה אז הם יסרבו ?

אני לא יודעת

לומר את האמת זה קצת הוציא לי את הרוח מהמפרשים... גם אם זה העונה האחרונה, לא יודעת הם לא עשו רושם של אנשים שלא מכבדים את המעריצים שלהם... אחרי הכל ללא המעריצים הם לא היו מקבלים כאלו משכורות העתק...

o0Invisible0o

New member
לפי הטוויטר לפני שעה הם היו בכותל...

ולא נראה לי שיעבוד ללכת לשדה ולנסות לפגוש אותם..
אני בכל מקרה לא מתכננת...זה לא שווה את זה בעיני..
ורשמתי לליסה ולעומר בטוויטר לא נראה לי שהם בעניין של לפגוש מעריצים כי הם התעלמו לחלוטין מההודעה שלי.
ליסה עוד מילא כי היא לא עידכנה כלום בטוויטר מלא זמן..עומר מעדכן כל הזמן. הם לא באו לפגוש מעריצים ולקדם את הסדרה והם לא מתכננים לעשות זאת...

זה שהם לא ענו

זה לא שהם מתעלמים מהמעריצים פשוט נראה לי שאין להם זמן לענות לנו... אני יודעת אני חברה של עומר, ליסה, ג'סי ושאר בטויטר כבר שנתיים ולא ענו לי, בקשר ללכת לפגוש אותם זה תלוי רק במעריצים ותזכרו ההזדמנות הזאת קרוב לוודאי לא תחזור כי אין הרבה סיכוי שישובו לארץ מאחר והעונה הבאה שלהם (השמינית ) היא האחרונה

nofnof12

New member
היי

יש סיכוי שאת שולחת לי קישורים לטוויטרים שלהם? (מי שיש לך...) תודה! :)

o0Invisible0o

New member
חח ברור..../images/Emo6.gif

אבל אני די בטוחה שאין אלפי ישראלים שכתבו להם בזמן שהם בארץ..אפשר להתייחס. או אפשר לענות בהכללה אם הרבה פנו אליהם באותו נושא.. ועומר כל הזמן מעדכן את הטוויטר אז אין תירוצים.
זה בסדר, אני לא לוקחת אישית..גם אני רגילה כבר מלא זמן שמפורסמים בטוויטר מתעלמים מהטוויטים שלי וזה בגלל שהם מקבלים אלפים אם לא עשרות אלפים ביום...

naama59

New member
למה ביום ראשון?

דיברו על ביקור של שמונה ימים. מוזר. בכל מקרה אפשר להסתכל בלוח טיסות.. ואיפה הלוח זמנים שלהם?

למעלה