חברה שלי מרוששת אותי

• פותח הנושא לT
  • פורסם בתאריך

לT

New member
חברה שלי מרוששת אותי

אני (24) היא (20). אנחנו ביחד כבר שנה וחצי, ומעלה, היא מעולם לא הוציאה כסף, היא כן עבדה, היא לא עבדה, אנחנו נפגשים פעם בשבוע היא באה מירושלים לת"א, לפעמים אני בא אליה כשיוצאים, בסופשבוע אחד, אני לפעמים מגיע ל400 שקל, וזה כבד עלי, יום שישי יוצאים. סבבה, היא רוצה לצאת, היא לא מוכנה בשום פנים ואופן להתפשר ולהישאר בבית, צודקת, משעמם אני גם רוצה לצאת, ערב יום שישי הולכים לאכול משהו קטן, זה מגיע ל50 שקל, + חניה עם האוטו 15-20 שקל סבבה, לא נורא, אח"כ היא נורא נורא נורא נורא רוצה ללכת לסרט, הולכים לסרט. זה עולה לי מאה שקל, 2 כרטיסים זה 70 שקל, פתאום בא לה פופקורן ושתיה, נעגל למאיה, ביום שבת היא שוב רוצה לצאת לאכול, שוב להניע את הרכב אוטומט, שוב לשלם 15 שקל חניה, שוב 50 שקל, במוצאי שבת בא לך לצאת לטייל, לא יוצא הרבה, במוצאי שבת צריך להחזיר אותה הביתה, הגברת לא מוכנה בשום פנים ואופן לנסוע באוטובוסים כל עוד יש לי אוטו, הלך לי מאה שקל דלק כל הסופשבוע, באופן קבוע, כשאני לא מחזיר אותה, הרי היא באה בלי שקל, אני צריך לתת לה כסף לנסיעות אני לא מבין, ההורים שלה עשירים, היא בכוונה מרוששת אותי? בשביל מה זה טוב? זה כסף שאני בקושי מרוויח, אני כולה , סך הכל, פועל עבודת סבלות שעובד קשה מאוד על הכסף, היא שוחטטת ממני 400 שקל בסופשבוע כמו כלום, קשה לי, כבד עלי, הצעתי לה שהיא תשלם על עצמה, לא!! מה פתאום ! אתה הגבר, אתה צריך לשלם! אבל מתוקה, בקשר, זוגיות יש שניים, תשלמי על עצמך אני עלי, ואז זה מתחיל! " איזה מין גבר אתה.." נמאס לי!

magenta73

New member
אתה צודק,

אתה לא כספומט. אתה החבר שלה ואתה לא אמור לשלם עליה. ממש לא. אני הייתי אומרת לך להגיד לה ביי ביי. נראה שאצלה זה "עיקרון" והיא לא מבינה שזה לא באמת עובד ככה והיא לא מוכנה להתחשב בך. לא לעיניין.

לT

New member
יהיה בסדר

צריך לחתוך. ולבקש את כל הכסף בחזרה

trying hard

New member
לתחוך אולי כן, אבל

לא יודע אם הייתי מבקש את הכסף חזרה.. מה שנתת נתת.. וזה לא נשדד או נגנב ממך.. בסופו של דבר נתת . שקול באמת אם אתה הולך לדרוש כסף חזרה או לא.

ינייבוש

New member
זו לא חברה ,זו נצלנית ,

הראיה הפשוטה לכך ,שתדבר איתה על נכונות לנישואין תראה שהיא תברח ממך ותחמוק. דבר איתה על נכונות לנישואין כמבחן אפילו אם אתה לא מתכנן נישואין עכשיו

אתה צודק ובגדול

אני אישה ואני מצטערת אם יוצאים לבלות צריך להשתתף בהוצאה לא תמיד חייבים חצי חצי אבל משהו אתה מזמין ואח"כ היא תזמין מה אתה רוטשילד? לפי דעתי זה סוג של ניצול. היום יש לך אז היא איתך אבל מה יקרה אם סופ"ש אחד תגיד לה אין לי כסף אז אם את רוצה לצאת תביאי מזומנים? ככה תוכל לדעת עד כמה היא אוהבת אותך

לT

New member
עשיתי לה קטע אתמול ביום שישי

היא באה ואמרתי לה שנצא לסרט הגענו לכרטיסים, אמרתי לה אין לי כסף תשלמי את היא צעקה כמו משוגעת הלכנו הביתה לישון מגיע לה, קמצנית. שתלמד לשלם גם את הצד שלה ולפעמים את הצד שלי מדי פעם מה יש?

עדכון: אם אתה עדיין איתה אתה מטומטם

היא מנצלת אותך שתלך תחפש מי ינענע אותה אל תהיה פרייר היא תפסה לה אחלה לימון לסחוט אותו אז פתח את עיניך ושהיא תקום מהחלום. לילה טוב תגיד לה שלום ולא להיתראות.צ`או

זאת חברה זאת?

רתק אותה למיטה ואל תצאו ממנה כל השישי-שבת. ולא, זה לא משעמם, אתה תראה איך הזמן עובר בצ'יק.

למעלה