חברה שלי נמצאת כרגע ליד הוילה!! יש שם משטרה

oR sWeet BaBy

New member
חברה שלי נמצאת כרגע ליד הוילה!! יש שם משטרה

חברה שלי גרה ליד נווה אילן והיא נסעה לשם לפני חצי שעה בערך.. ויש שם ניידות משטרה ומד"א.. והם שאלו שם את השוטרים ובאמת היו מכות..

ruti

New member
ומה המשטרה עשתה? עוצרת מישהו? רשמה דו"ח?

אם מישהו אלים וצריך להרחיק אותו אז הם צריכים לקחת אותו איתם ולחקור אותו. כנראה עינב ביקשה להגיש תלונה נגד שי אם זה באמת הסיפור ידוע ששי הוא זה שרתח מזעם על הבובלילים ולכן הגיוני שביניהם התפתחה מלחמה שהתדרדרה. שי הוא בריון רחוב. יודע לצעוק וגם להרים ידים. ראינו איך הוא מרביץ ללאון עם הכריות. היה לו רצח בעינים

ruti

New member
כשראיתי איך שי זרק על לאון כריות וכמעט שבר

את הבית והקיר שם חטף מכה הגונה, הבנתי שהוא אדם אלים. לא חשבתי שזה התדרדר ככה למצב שהוא יכה מישהו פיזית יש לסלק אותו ומהר. אין מקום לחוליגנים בתוכנית

Lomsahne

New member
הכתובת הייתה על הקיר ?איפה את חיה?

מאיפה הם היו צריכים לדעת ששי הולך להרים יד {אם הוא בכלל הרים אנחנו סתם מתווכחים כרגע אבל בכל זאת} ? את יודעת אחרי הכל זה משחק והכעס של שי היה בגדר המשחק הם לא יכולים לנחש שהוא יהפוך אלים.נסחפת.

Lomsahne

New member
ראיתי גם ראיתי...

תאמיני לי שראיתי עד ארבע בבוקר שאחרון המתמודדים הלך לישון וזה היה צבר אחרי שאכל צלחת אורז.

ordiki

New member
לפי החוקים

מותר להרים את הקול ומותר ללכלך חופשי עד אלימות פיזית או אלימות מילולית קשה שגורמת להשפלת האדם עד עפר רק במקרה כזה ההפקה מתערבת.

רק אלוהים יודע איך אתם מגיעים למסקנה הזו...

הרי כשהפסיקו לשדר... שי רנין ושיפרה אכלו בנחת ולאון שחה בבריכה, עינב וונסה ישנו ויוסי עישן ואיתי הכין ארוחת בוקר...אז תפסיקו עם הסיפורים...שי לא טיפש ולא הרביץ לאף אחד.

יש דיליי של כמה דקות לפני בדיוק בשביל דברים

כאלה.. שאם קורה משהו יוכליו להפסיק את השידור בזמן

בערוץ 20 יש דיליי של גג 10 שניות...

לעומת האינטרנט שיש דיליי של 40 שניות לפחות

rinatt1

New member
יו איזה לחץץץץץ../images/Emo122.gifמכות?? לאן הגענו..למרות

שראיתי באח הגדול באנגליה (נראה לי.. לא זוכרת בדיוק) שהיו מכות. אז לכו תדעו בארץ זה גם יכול לקות. ועם שי האלים הזה שמרגע שהוא הועמד להדחה עצבני ורוצה לריב עם מישהו.. אז אני לא מתפלאת.. רק שאף אחד לא נפגע
אני במתח

למעלה