חברה שלי

חברה שלי

המליצה לי להיות קשה להשגה אבל היא קיצונית אז החלטתי לנסות יש מישהו אחד שמוצא חן בעיני התחילו כמה אבל רק הוא נראה לי איכשהו מתאים בלי חיבוק בלי לגעת חצי שנה. אם הוא מבקש חיבוק להגיד שאני לא מכירה אותו מספיק טוב רק להיות נחמדה וזהו. האמת שאין לי בעיה להיות כזו אז אני אנסה היא אומרת שגבר אוהב להיות צייד. וגם היא עם בעלה היתה קשה להשגה בחצי שנה הראשונה.

הבעיה היחידה שלי איתו זה שנפלתי על וואחד שתוטניק

הוא אינטיליגנט מאוד מאוד מאוד והוא כן עבר דברים קשים אבל הוא כל הזמן בבדיחות דעת וזה מעצבן הוא מצליח להצחיק אותי לפעמים אבל אני צריכה גם שיחות רציניות אבל החברה אמרה שלוקח לו זמן להפתח ושצריך להשלים עם הצד הזה שאוהב כל הזמן לצחוק בחיים.

בקיצור החלטתי

עד מרץ חצי איסור נגיעה-בלי החזקת ידיים בלי חיבוקים בלי נשיקות בלי כרבולים מקסימום ורק אם זה בא ממנו אולי מגע על הכתף. זהו החלטתי ליישם את המשטר שהיא הציעה ודווקא כי אני רוצה אותו :)

רותי 11

New member
קוסמת יקרה

לשמוע לעצות זה לפעמים טוב ולפעמים לא
משום שזה שנותן את העצה פועל על פי
אמונות ומניעים שלו.
להיות "קשה" או "קלה" להשגה אלה דברים
מאוד אינדבדואלים, את צריכה ללכת על פי
התחושות שלך בלבד.
אין מתכון נכון או לא נכון בדברים האלה
פשוט תהיי את

ולאור העובדה

שאני אדם שנדלק ונכבה במהירות ושקרבה מהירה יכולה לכבות אותי (מבחינתי משיכה שילוב של קרוב ורחוק), החלטתי שזו עיצה בשבילי. זה גם יעזור לדברים להתייצב נראה לי נכון עבורי.

טוב אני נכנסת

לגמילה מלכתוב עליו בפורומים אני רק אגיד שהוא מזכיר קצת בהתנהגות איזה מנחה/מפעיל בערוץ הילדים ( :p).

למעלה