ח'ברה, שמעו, אני צריכה עזרה.

noynav

New member
ח'ברה, שמעו, אני צריכה עזרה.

נתנו לנו לעשות עבודה באנגלית, וזאת וואחד עבודה. על נושא פתוח. אז החלטתי לעשות על רדיוהד. כמובן שהמורה המוזרה לא ידעה מי הם, אבל שיהיה, הבטחתי לה שאחרי העבודה היא עוד תכיר אותם. בכל אופן, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי, אני צריכה לכתוב עליהם 10 שאלות.. וכמובן גם לענות עליהם. אז לענות אתם לא צריכים, אבל תעזרו לי עם השאלות, בחייאת. אני כבר לא יודעת מה לשאול. נו, גאונים ברדיוהד או לא? תעזרו לי :)

Knives Out

New member
הממ...

איך הם פגשו אחד את השני? לאיזה סגנון הם מחליפים מאלבום לאלבום? פירוט ושיט כזה... מה החשיבות של OK COMPUTER ואפילו KID A בעולם (הייתי מוריד את ה"אפילו" אם כולם היו מעריכים אותו כמו OK)? משמעויות של מילים של ת'ום יורק? השפעות מלהקות אחרות על הלהקה? איך הם השתנו מתחילת הקריירה עד היום?

noynav

New member
פשש נחמד תודה :)

איפה אני יכולה למשל למצוא תשובה לשאלה הראשונה? כי אין לי מושג בשיט..

Latisia

New member
תנסי באתרי מוזיקה.

תנסי בויקיפדיה. יש שם אפשרות לקרוא את זה בשפות אחרות, בין היתר גם באנגלית. ואולי גם בfakeplastictrees תנסי. לא חסר אתרים כאלה עם הביוגרפיה שלהם (=

FunkyMonk

New member
ויקיפדיה מקור לא אמין

כמדומני בMeeting People Is Easy תמצאי כמה דברים שיעזרו. מקורות באירטרנט זה לא מסובך. גוגל יענה על הכל, רק תדעי לסנן את מה שלא נכון. (אני לא מציע להסתמך על ויקיפדיה, אבל זה מקום טוב להתחיל בו.)

Latisia

New member
זה לא לגמרי נכון לגבי ויקיפדיה...

זה תלוי בערך שאתה מחפש (=

V e g

New member
יש גם את

songmeaning.com וב-greenplastic.com יש את cold storage -> song interpetation בהצלחה...

Knives Out

New member
אגב, גם ב ateaseweb.com

יש שם קישור למשהו שנקרא "Radiohead Wiki" - זה אנציקלופדיה רק לרדיוהד. אפשר לחפש שם כל דבר שקשור לרדיוהד.

eugene40

New member
יש שאלות

בפורום של GREENPLASTICTREES. תכנסי לארכיון של הפורום, ובאחת ההודעות מישהו רשם בערך 15 שאלות ממש טובות על הלהקה כולל התשובות...זה הכי טוב שיש

noynav

New member
ממ

איפה הפורום?< אני לא מוצאת מאיפה להכנס אליו.

למעלה