חברה שמעו קטע!

חברה שמעו קטע!

הקיצר הייתי מועמד ללימודי רפואה המסגרת העתודה עד שבסופו של דבר וויתרתי מרצוני על המועמדות בגלל שהתקבלתי לשחקים בחיל המודיעין. עכשיו כל זה לא חשוב, אבל אני מספר את זה כי קרה לי משהו מוזר ומצחיק. לפני כשבועיים בערך קיבלתי הודעות על ביטול המועמדות מכל האוניברסיטאות וזה סבבה אבל לפני כשבוע בערך קיבלתי טלפון מהטכניון והם הזמינו אותי לראיון אישי (וזה אחרי שקיבלתי מכתב מפורש האומר כי מועמדותי בוטלה). ולמה אני כותב את זה, אני רוצה לשמוע את דעתכם. ללכת לראיון לא ללכת, אני לא בונה על זה שאני אתקבל למרות הכל, אלא רק כדי לקבל ניסיון לשנים הבאות אם אני אנסה להתקבל אחרי הצבא. אולי כדאי לבוא וסתם לומר כל מה שאולי לי לראש בלי לחשוב, במילא אני משועמם ולא עושה כלום בבית. בניגוד לרושם הרציני שההודעה קיבלתה , אני רוצה לציין שכל העניין הזה הוא בגדר קוריוז והייתי רוצה לשמוע את התגובות שלכם. תודה

kontsy

New member
אני לא יודעת מה המצב עם עתודאים

יכול להיות שזה שונה ממה שקורה ב"המתנה" למועמדים רגילים אבל בהרבה מקרים יש אנשים אחרים שעומדים בטור מאחוריך, ואם אתה מעכב את הדחיה של הבקשה שלך זה אומר שהם לא יקבלו תשובה בזמן הקרוב... גם ככה זה מצב מאוד (מאוד!) מלחיץ ואם בנוסף לזה חושבים על העובדה שיש עוד חודש עד תחילת הלימודים וזה ממש לא הרבה זמן למישהו שמתקבל עכשיו לאוניברסיטה (דירה, מעונות, סידורים אחרים), אז מבינים שכל יום חשוב. נראה לי שכדאי שתודיע להם שאתה מוותר כדי שיוכלו לטפל גם באנשים אחרים, שבאמת מאוד רוצים את זה. אגב, אם המצב של העתודאים שונה בתכלית מזה של המועמדים הרגילים (נגיד שכולם בהמתנה וזה ממש לא משנה אם הוא הולך לראיון או לא) אז תקנו אותי.

atud0n

New member
לא שנאי בא לזלזל בטכניון,אבל את

עיקר הסינון עושים במו"ר, הראיונות הבעייתיים הם בבן גוריון....

למעלה