חבר'ה שמעתם את השיר... של מאיה 'עולם מופלא' שיר חבל"ז אני יעלה אותו לאתר בקרוב.
D didi14 New member 30/3/04 #1 חבר'ה שמעתם את השיר... של מאיה 'עולם מופלא' שיר חבל"ז אני יעלה אותו לאתר בקרוב.
Y yoooni New member 30/3/04 #2 כן, זה שיר הנושא של אטרקציית ה Amazing World בקניון מלכת שבא באילת. הוא מתנגן נונ סטופ בחנות המזכרות
ר רוןרוןרון New member 30/3/04 #3 ../images/Emo9.gifפששש איזה ידע../images/Emo70.gif חחחח שיר מקסים ובהחלט נדבק לי לאוזן משמיעה ראשונה . רק לא ממש הבנתי מנין הוא הגיע , אם הוא לא כלול בדיסק..
../images/Emo9.gifפששש איזה ידע../images/Emo70.gif חחחח שיר מקסים ובהחלט נדבק לי לאוזן משמיעה ראשונה . רק לא ממש הבנתי מנין הוא הגיע , אם הוא לא כלול בדיסק..
ר רוןרוןרון New member 30/3/04 #5 זה אני יודע , אני לא ../images/Emo68.gif ../images/Emo8.gif השאלה מתי היא הקליטה אותה האם זהו שיר מקורי וכו'..
זה אני יודע , אני לא ../images/Emo68.gif ../images/Emo8.gif השאלה מתי היא הקליטה אותה האם זהו שיר מקורי וכו'..
Y yoooni New member 30/3/04 #7 חחח הוא מושמע כבר כ 3 שנים... ככה שהוא ממש ישן. כשאתה אומר מקורי למה אתה מתכוון? היא לא כתבה אותו... היא רק שרה... זה שיר פרומו כזה כמו פרסומות ברדיו... מביאים זמרים לא מוכרים (אז) שישירו
חחח הוא מושמע כבר כ 3 שנים... ככה שהוא ממש ישן. כשאתה אומר מקורי למה אתה מתכוון? היא לא כתבה אותו... היא רק שרה... זה שיר פרומו כזה כמו פרסומות ברדיו... מביאים זמרים לא מוכרים (אז) שישירו
C chany New member 30/3/04 #8 עד שהצלחתי להוריד מקאזה את השיר "הלב" בלי הפתיח של דידי הררי. הנשמה יצאה לי.