חברה שמעתם? שרית עים קוקו

חברה שמעתם? שרית עים קוקו../images/Emo108.gif

עכשיו בערוץ 2 אמרו ששרית תהיה עים קוקו איזה מגניבבבבב שרית ימהממת כפרה עליך ימושלמת חיים שלי

omribrz

New member
כפרה על שרה

קרעה אותי מצחוק יוהו לא הפסקתי לצחוק וואי והקטע מהקליפ מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם (הקליפ רק אתה )

hadshot

New member
באמת יש למה לצפות

זה הולך להיות אחד הקליפים המושקעים ביותר שנעשו אי פעם לזמר ישראלי כלשהו. יש לי הרגשה שערוץ 24 ישדר אותו ללא הרף - ובצדק! לימור

איזה קליפ מדהים "רק אתה" ואיייייייי

איזה פגזזזזזזזזזזז שמעם מה אמרו הקליפ יוצא לערוץ 24 יששששששששששש

Mini מור

New member
חחחחחחחחחחחח

איזה מצחיק היהה כפרה עלייההה נשמההה שליייי עלק היו בצופים..הייתה מאוהבת בו חחחחחחחחח היה מת.. קליפ מדהיםםם שייצאאא כברררר חחחחח החתונה בערב כיפור - איזה מצחיקים..

חן חמי

New member
פשששששש

התגעגעתי אליה בטירוף היא באמת יפיפייה מרגע לרגע יותר באמת קליפ מהמהמם איזה בעיטות קרעה אותו! חולה עלייך שרלה

יאוווווו איזה מושלםםםםם!!!!!!!!!!

שריתוש את מדהימהההההה!!!!!!!!! אני אוהבת אותך הכי הכי הכי בעולםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כפרה עלייךךךךךךךך!!!!!! אני כבר מתה לראות את הקליפ המדהים של רק אתהההה!!! יאווו לוחמת נשמה שליייייי!!!!!!!

oneheart1

New member
היה נחמד../images/Emo13.gif

רק חבל שהדואט לא היה מקורי! כאילו,אם כבר קוקו, אז הם היו יכולים לשיר משהו בסגנון שלו ולא לקחת ת'שיר חגיגה.... הצחיק אותי שהיא כל הזמן אמרה "כן בטח" לכל מה שקוקו אמר...חחחחח מצחיקה הבחורה הזאת... אבל אי אפשר להתעלם ממנה היא כזאת מאמי...
"יש חריגה,אומרים בעיר אבטלה,אומרים ההיא התאבדה,ביבי חגג עד הבוקר,יש לו סיבה,ההוא הולך וזה בא,גם לו תהיה חריגה, אומרים שמינוס זה אושר...." (אל תקחו את זה ברצינות)

למעלה