חברה שמתי לב ששכחתם את התעלומה

daniel771

New member
חברה שמתי לב ששכחתם את התעלומה

מבית יציץ מישהו זוכר על מה מדובר? מושב יציץ 1993 אם זיכרוני איננו מתעתע בי זאת לדעתי תקרית רוזוול מספר 2 אומנם לא התרסקה צלחת אבל אירע כאן משהו מאד מאד חריג

Majestic12

New member
יציץ

עד היום לא ידוע בוודאות מה קרה שם (וכך גם ביחס להרבה מקרים נוספים)....

daniel771

New member
אחי תראה שמדובר במפקד משטרה

שאומר שבחיים שלו הוא לא ראה דבר כזה ושהיצור חלף על פני הבית, כל הבית רעד ולמחרת מצאו עיקבות של רגל גדולה עד מאד ברור שעבר שם משהו שלא בנמצא אצלנו...

Majestic12

New member
יציץ

התכוונתי לומר, שאכן מדובר בתעלומה. אני מאמין לכל העדים שנחקרו ושדיווחו על מה שראו. העניין הוא, שעד היום לא ידוע לי לאן נעלם אותו יצור ומה קרה שם בהמשך...(ונראה לי שלא נדע לעולם את התשובה)

אתה מתכוון ל...../images/Emo153.gif

אתה מתכוון לאירוע שבו נצפה חוצן בגובה של כ-3 מ' ונתגלו עקבות? אם כן, אז מדובר באירוע שהיה בסוף שנת 1994.

daniel771

New member
כן בהחלט האם ראית בערב חדש אז

בערוץ 2 החדש בזמנו, את הבעת פניו של המפקד? ידעת שהאיש הזה אושפז בבית חולים בגלל האירוע. (פחד) לא היתי רוצה להיות במקומו ומה שראה

תגובה.

אני זוכר את הדיווח (כמו דיווחים רבים אחרים באותה תקופה) בערוץ 2. נראה לי שזה מוגזם להשוות בין האירוע הזה לבין רוזוול. 1. האירוע הזה הוא לא האירוע היחידי בקנה מידה זה - היו בארץ, במיוחד באמצע שנות ה-90, עוד מפגשים רבים. 2. מבחינה היסטורית - האירוע הזה לא תורם לנו כמו שתרם האירוע ברוזוול. התורמה ההיסטורית של האירוע ברוזוול היא בקשר שהוא יוצר בין כמה תופעות שונות. א. הקשר שבין החוצנים לבין הצלחות המעופפות. ב. הקשר שבין העב"מים ובין הממשל - הסתרת המידע. זאת דעתי לפחות.

איזה באסה הייתי אז רק בן 4

ולא זכור לי כלום ממקרה הזה

daniel771

New member
מה זה לקח והעלים את הית שם?

יותר נכון תכתבי, שעבם חיכה לו למעלה ושאב אותו לעבם חזרה בקרן אור ששלח אליו.

דניאלה66

New member
זה מה שחוקר העב"מים טען.....

מי שחקר את המקרה ,שכחתי את שמו
וגם תושבי המקום סיפרו שמטוסי חייל האוויר סרקו את המושב יום למחרת כראה חיפשו עוד יצורים .

daniel771

New member
אבל חיל האוויר הכחיש הכל וטען שזאת

היתה אנטילופה. או שרשות שמורות הטבע קבעה כך. (לא זוכר כבר) בכל מקרה אחרי חקירה אני בטוח שעבר שם משהו שלא מן העולם הזה.

למעלה