חברה שתי בעיות,שתי שאלות

haskim

New member
חברה שתי בעיות,שתי שאלות ../images/Emo46.gif

1)התקנתי את וינדוס XP, והוא אומר לי שאחד מההתקנים שלי לא יציבים אז הוא לא התקין אותו, ואני לוחץ על איזה משהו שאמור להראות לי מה זה, אבל הוא לוקח אותי לאיזה דף של HELP שאני לא ממש מבין שם מה הבעיה אצלי... נראה לי שהוא עושה בעיה עם הצורב, איפה אפשר להוריד דרייברים ל XP לצורב של ימאהה? 2) עם הווינדוס XP בא גם האקפלורר 6, ומאז שהוא איתי, אני לא יכול לראות פלאש וג´אווה. מה עושים, זה ממש מטריד. אני גם לא יכול, לפעמים, להכנס לאתרים כאלה... תודה על עזרתכם העתידית!!!! ביי

maayanye

New member
JAVA יש בפורום בתמיכה תכנית

הסקי מותק, כמו שכבר כתבתי לך במקום אחר, אתה יכל עכשיו להוריד את התמיכה ב JAVA בפורום תמיכה תכנית (פה בתפוז)- זה כתוב למעלה, חוץ מזה עם שאר הדברים, חכה למומחים...

tapuznewbie

New member
ֱ

JAVA ניתן להוריד ב אתר MICROSOFT DOWNLOAD ופלאש PLAYER באתר MACROMEDIA.COM אני מציא להוריד שם SHOCKWAVEPLAYER כי הוא כולל בתוכו גם FLASH PLAYER

haskim

New member
קישורים, חברה, קישורים!

מעיין, תן קישור מדיוק, אין לי זמן לחפש, אם אתה יודע סבבה! ואגב, עוד לא סיפרת לי מה רציתה לומר לי בשפיים. הייתי באתר של מיקרוספט, חיפשתי JAVA, קיבלתי עשרות קישורים, מה לבחור???? תקלט עלי. ביי.

kitt

New member
נתחיל מהדרייברים, ליצרנים עדיין אין

דרייברים למערכת הXP ולא יהיו גם כאילו לפחות עד ה25/10 שזה מועד היציאה הרשמי של המערכת. בקשר לJAVA אתה צריך להתקין JAVA לXP, או לאקספלורר 6, בצע חיפוש כזה בדף ההורדות של מיקרוסופט באתר http://www.microsoft.com/downloads

haskim

New member
מה אני אגיד לכם.....

הייתי כבר שם, הוא הביא לי רשימה של עשרות דברים, מה אני אמור להוריד, הכל סינית בשבילי! משיהו שיודע בדיוק מה להוריד, מוזמן לומר לי מה. תודה, ביי.

plior

New member
יש לך בעיה? מוזר

אצלי זה אוטומתי מתי שהוא ראה שיש אתר שצריך גאווה אזז הוא הוריד והתקין אוטומתי ובקשר לפלאש תוריד את הנגן ! מה הבעיה?! והנה לינק : אגב לי יש בעיה הגופנים בעברית נראים מוזר מאוד מה לעשות ? גם לי יש windowsXP

haskim

New member
אני לא מאמין! גם לקישור הוא נכנס!!

מה קורה כאן???? הוא לא מוכן להכנס לאתרים עם JAVA ופלאש. ים בעיות!!!!!!!!!!! אנשים, HELP!

למעלה