חבר'ה שתי שאלות:

רעם69

New member
חבר'ה שתי שאלות:

1. מה טווח הזמן מהיום שאנשים שכרגע לא עומדים בסכ"ם של ת"א (731.99) יקבלו תשובה סופית לגבי ת"א? 2.תראו,אני חושב על ללמוד בת"א אך כאמור הסכם כנראה יספיק להמתנה,וחשבתי על אופציית ב"ש באפשרות שנייה אולם גם ימי הגיבוש שהם במהלך אוגוסט בב"ש וגם תחילת הלימודים שהיא בשני בספטמבר בב"ש,חופפים עם הקורס בפיסיקה.האם ייתכן שבשלב זה לא יהיו עדיין תשובות ומה כדאי לעשות בנושא?

תשובה יכולה להגיע עד תחילת השנה

ואפילו קצת אחרי. אם אתה רוצה את תל אביב ולא תקבל תשובה עד תחילת קורסי הקיץ, כדאי שתהיה בקשר עם מישהו שעושה את הקורס בפיסיקה בתל אביב, תלמד פיסיקה לבד ותיגש רק למבחן.

רעם69

New member
כבר נרשמתי לקורס בפיסיקה

ונראה לי שאני אעשה אותו.יש באמת סיכוי שעם הסכ"ם שלי הודעת קבלה יכולה להיות בשבועיים הקרובים?

לא יודעת, אולי

זה תלוי כמה מהר אנשים יבטלו את הקבלה שלהם כדי שיקבלו אנשים אחרים במקומם ואולי גם יוסיפו עוד כמה מתקבלים. סתם שאלה, איך אתה מתכנן לעשות שני קורסים במקביל, כשבאחד מהם אתה אמור לגור במעונות של האוניברסיטה

רעם69

New member
לא הבנתי על איזה שני קורסים

את מדברת... אני מתכוון לעשות קורס פיסיקה בתל אביב ולהרשם לבאר שבע.אם עד השני בספטמבר לא יהיה תשובה מתל אביב,אני לא אחכה יותר ויקח את אופציית באר שבע הבטוחה.כלומר,יעזוב את קורס פיסיקה. מה את חושבת?

דיברתי על הקורס קיץ של תל אביב

והקורס קיץ של באר שבע. אני לא יודעת אם זה רעיון כל כך טוב לעזוב את הקורס באמצע. יהיה קצת חבל לדעתי. אם אתה מתכנן לעזוב אותו באמצע, אז אולי עדיף שלא תיקח אותו מהתחלה, תלמד פיסיקה לבד ותיגש רק למבחן, על כל מקרה שלא יהיה.

kontsy

New member
השאלה היא...

מה תעשה אם תתקבל לת"א בסוף אחרי שכבר התחלת את הקורס בב"ש?

רעם69

New member
שאלה טובה

האמת שהתסריט שאת מציגה הוא הנורא ביותר.אם עד השני בספטמבר לא תהיה לי תשובה חד משמעית בת"א,כנראה שאני אנטוש את קורס הפיסיקה ואצטרף לב"ש.KONTSY מצטער לאכזב.... בואי נקווה שתהיה לי תשובה חד משמעית חיובית מת"א עד אז...

למעלה