חברה תיזהרו

חברה תיזהרו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo18.gif

בלי ליכעוס על niranat היא שמה את התמונה של הזוכה של העונה הרביעית שמיבחינתי זה בסדר למה היא סמה לינק של ספויילר וזה מוצדק לחלוטין ואין לי תלונות אבל אני בטעות פתחתי את ההודעה ואופס ראיתי את הזוכה ועד עכשיו אני עצבני כי זה קרה לי גם בעונה הקודמת (כאילו השלישית) וזה פשות מעצבן מאודדדדדדדדדדדדדד עכשיו איך שאני יראה אותה בתוכנית אני יגיד אממממ יופי היא זכתה אז חברים עם אתם לא רוצים שגם לכם לא תהרס העונה הבאה כמו שקרה לי ליפני 5 דקות שפתחתי את ההודעה וראיתי את התמונה אז תיזהרו ואל תיפתחו את ההודעה שרשום עליה הזוכה של העונה הרביעית (אני רושם את זה רק מיתוך דאגה ) אז תודה שנהרסה לי עוד עונה

אני מבינה אותך, גם לי זה קרה.

בעונה שעברה וגם בעונה הזו. מבאס, אבל אתה לא יכול להאשים את טלי.

oOBAGIRAOo

New member
גישה חדשה

די עם הנגד ספויילרים-אני החלטתי-אני אוהבת ספויילרים, אני אפתח כל הודעת ספויילר. אז מה אם מי שאני אהבתי לא זכתה? איליס ונורל לא זכו, אבל תראו לאן הם הגיעו! וזה לא משנה גם אם הן היו זוכות, מועפות אחרי פרק ראשון, שני או חמישי, הם עדיין האהובות עליי. ולכן->עכשיו אני הולכת לפתוח את התמונה של הזוכה בעונה הרביעית, כי אני פשוט שאנת מתח!

purple rain2

New member
אז אני באמת מצטערת בשבילך

אבל אין לך לבוא בטענות אל אף אחד חוץ מעצמך.

niranat

New member
אין בעד מה ../images/Emo24.gif

שמחה שהרסתי לך עוד עונה. חמוד, אתה ורק אתה הרסת לעצמך, ממש לא אני. מישהו ביקש ממך לפתוח את ההודעה?! שמתי בכותרת ספוילר, רשמתי בדיוק מה הספוילר - ובכל זאת החלטת להיכנס, אז בוא ותסביר לי איך בדיוק אני אשמה?! הזהרתי הכי הרבה שרק יכולתי ואם בחרת להתעלם אל תבוא בטענות. אגב, מה אתה בכלל מזהיר?! הכותרת שאני רשמתי זאת האזהרה הכי גדולה שאני יכולה לכתוב, אז מפני מה אתה מזהיר?! מי שרואה את הכותרת כבר יבחר בעצמו אם להיכנס או לא, אל תעשה שיקולים בשביל אחרים.

אני בשוק אך תפסת את זה חוצפנית ../images/Emo186.gif

א את לא קראת את ההודעה ? תיסתקלי טוב חמודה אני רשמתי שאני לא בא בטענות ושזה מוצדק כי את רשמת ספוילר את יכולה להיסתקל על ההודעה (ההתחלה שלה) אז אל תביני לא נכון אני לא אמרתי שאת אשמה אבל הבעיה היא לא בך כמו שאמרתי הבעיה היא שלא דיברנו על הזוכה דיברנו על זה שלאיזה אחת משעמם בלילה אז היא פתחה שירשור אז אני לא דאגתי אני חשבתי שכל ההודעות בשירשור הם על זה שמשעמם לאותו ילדה אבל אז פתחתי את ההודעות בלי לחשוש ופיתאום את הבאת את התמונה הזאת שלה זה הכי מבעס בעולם כי זה קרה לי גם העונה השלישית חוץ מיזה בהודה ההי אני לא באתי אליך בטענות אני פשות הזהרתי את האנשים כמו בתמרורים של הטאוריה שמזהירים על תמרורים אחרים אז אני מזהיר אנשים שיש פה הודעה שמראה את זתמונה של הזוכה של העונה הרביעית לדעתי זה מעסה יפה שעם מישהוא אחר היה עושה אותו לא הייתי פותך את ההודעה ורואה את התמונה של הזוכה ובקשר לזה שאת שמחה שנהרסה לי העונה זה פשות מגעיל להגיד את זה ממש מגעיל
תיתביישי לך וחוץ מיזה מי ביכלל ויקש מימך את התמונה ועוד משהוא קטן אני לא היחיד פה שנפל בזה שהוא פתח את ההודעה וראה את התמונה

randu

New member
אגב...זה אני המשועמם...

פשוט לא שלחתי תהודעה למקום הנכוןן..אני אידיוט בדברים האלה.. ואני בן... אני המשועמםם...אז בעיקרון זו אשמתי שנהרסה לך העונה,ולא אשמת טליי...אבל,אתה זה שפתחת תהודעה...

niranat

New member
זה היה בציניות ../images/Emo123.gif

אני לא באמת שמחה שגילית מי המנצחת, פשוט אתה אומר - תודה רבה שנהרסה לי עוד עונה, אז אמרתי אין בעד מה. אתה ורק אתה הרסת לעצמך, וההודעת אזהרה הזאת שלך מיותרת כי אני בעצמי הזהרתי, בעיות שלך שאתה לא קורא כותרות... מה רצית שאני אעשה!? אפתח 20 אלף שרשורי אזהרה כדי שכולם ישימו לב!? כתבתי בכותרת בדיוק מה יש בתוכן ההודעה ואם נכנסת זה על אחריותך בלבד, כן כן אתה לא מאשים אותי אז מה אתה רוצה לעזאזל!? אחרים כן רוצים לדעת אז תתמודד,תטרח לקרוא הודעות!!!!!
ורן אתה ממש לא אשם וגם אני לא אשמה, הוא אשם וזה בעיות שלו.

OhBaby

New member
../images/Emo12.gif

זה השרשור הכי מוזר שראיתי איפ פעם בפורום הטופ תודל

niranat

New member
השרשור הכי מטומטם ../images/Emo67.gif

וגם הכי מרגיז. אני אכנס בו B
-|

randu

New member
אוי לא...זה באשמתיי

אני ביקשתי מטלי טובת הלב לפרסם את התמונה של המנצחת...אני הרסתי לך תעונה...סוריי...אבל,זו לא אשמתנו שזה נלחץ לך...(אני מקוהה...) אז סורי בכל מקרה..!

אני לא מחפס אשמים אני פשות עצבני

כי זה מעצבן ששתי עונות רצופות נהרסו לך עוד ליפני שהם התחילו ושוב אני לא יודע מה היא קפצה זאתי אני לא האשמתי אותה בכלל אני רק הזהרתי את האנשים שזה לא יקה להם גם וזה קרה פה לכמה אנשים חוץ מימני אני רק הזהרתי

למעלה