חבר'ה, תיזכורת!

alma26

New member
חבר'ה, תיזכורת!

תשרשרו את ההפתעה לשחר!!!! אתם הרי יודעים שהוא לא יזכה כמונו לשבת היום סביב השולחן עם משפחה\חברים ... ובהזדמנות זו אני רוצה להוריד את הכובע בפני רונני, כל הכבוד על הרעיון וההשקעה, שחר הוא באמת בר מזל שיש לו חבר שחושב עליו כמוך!! אז שיהיה לך ולכולכם חג שמח!

python 4

New member
נכון, כל הכבוד לרונני!

אולי נעשה שרשור הערכה לרונני?

python 4

New member
התכוונתי לכתוב לך שיר..

אם לא הייתי עייף נורא מהסדר הייתי כותב! אבל אני אשאיר בנתיים את הבמה לאחרים (אולי ה- X האחד והיחיד?) אבל אני חייב לך!

שיר

רונן יקר שונא את ליב ברבר מעלה סרטונים מצחיקים יצפאן ובריידן היה קטעים את שחר רוצה לשמח ואם היה צריך היה תורם לו מח באתר על הדברים הטכניים עבד ובתור "מנהל מחליף" שרד איך זה
ופייטון, אני דורש לקבל את התואר צהובון בחזרה, ומייד

רונני2001

New member
נחמד...

אפילו נחמד ביותר... אבל... תכתוב מחר עוד אחד, כשתהיה פחות עייף
סתם, אני צוחק תודדדדה!

מממ אוקיי

רונן את מייקל ג'קסון אוהב מזל שהוא לא ילד אני חושב אני כותב שירים בשבילו כי הוא הוד רוממותו למרות שהשיר הזה מתחנפן רונן ממש לא צריך לעשות פן בפסח פותח הדלת לאליהו אך אינו גר בכפר שמריהו חג שמח רונן ואל תתבכיין שחר יחזור כמו שור ואתרכם המהמם לא יהיה שומם

ואפילו עוד

נקדיש לרונן עוד כמה חרוזים ממש כאן בפרדס "תפוזים" ודברים נוספים לא נזרוק אותך לכלבים עוד כמה קשקושים שנהיה רק בריאים השיר הזה ממש מטופש עדיף שאצא לי לשוק הפשפש אז אני מפסיק לפני שאתבזה ואל תשכח להפעיל את הבידה

python 4

New member
טוב, הנה!

על פי 'בדד' של זוהר ארגוב. זה אמור להיות שיר עצוב, כן?
רונן, אין כמוהו בארץ רונן, אין כמותו בעולם רונן, אף אחד לא יגיע הוא ממש ברקיע כך יגידו כולם רונן, מעלה קטעי וידאו רונן, הוא פשוט קצת יותר רונן, הוא מתוק וחמודי יש לו כלי משהו goody אין עליו שום אחר רונן הולך!
לא נשאר כאן לי רונן, אל תלך, אל תברח, בוא הַלוֹם רונן ת'שַאֶר! כן, הוא אחלה כלי רונן, הוא הלך, נתראה בחלום

למעלה