חברה? תסלחו לי שניה?

Ponchu

New member
חברה? תסלחו לי שניה?

אוקיי, לא הייתי פה הרבה זמן, אבל אני מכירה את רובכם. הייתי בלונדון, אני יודעת על מה אתם מדברים ופשוט הייתי חייבת להגיב. אלעד, בבקשה אל תמחוק את ההודעה, אולי זה קצת אישי, קצת חריף ולא קשור לזינה, אבל זה מאוד קשור לימים האחרונים פה ולא מגיע לרמה של מה שכבר נכתב. תשמעו, אתם רואים מה אתם מנסים לעשות פה? פשוט תפסתם את נועה והחלטתם לשנות לה את האופי. צר, לי, זה לא הולך. לנועה יש זכות להביע את הדיעות שלה בפורום, גם אם היא קיצונית, גם אם זה לא מוצא חן בעיניכם, וגם אם אתם נורא מתעצבנים לשמוע את מה שהיא אומרת. אבל נועה, בקשר אליך. יש פה קבוצה של אנשים, שהם לא נגד כל העולם. אלה לא חברה מהנטפורום שבאו לעשות מהפכות. הם לא הומופובים, הם לא מדכאים אף אחד. הם לא באים לעורר מלחמות ורק רוצים לשמוע דיעות של אנשים אחרים. לכתוב על סדרה שמישהו אחר הודעה לפני כן כתב שהוא רואה, לכתוב על סדרה כזאת את המילה ``פאתטי``, זאת פגיעה ברגשות. לכתוב לנו התנצלות ולהגיד ``אני את שלי עשיתי`` זאת לא התנצלות מהלב. אני רק רוצה להגיד, ובלי דוגמאות עכשיו כי פשוט יש יותר מדי, שבהשוואה אליך, אנשים אחרים כאן כן מקשיבים. את באה רק להתקיף ולכתוב מה שאת חושבת, וכשבן אדם אוהב לשמוע רק את עצמו אז הוויכוח איתו משעמם וחסר טעם. את יודעת מה? הייתי צריכה לסיים את זה ופשוט לומר לך קצת להתמתן...אבל אני יודעת על סמך ניסיון העבר שאיכשהו את פשוט מדלגת על מה שאת לא אוהבת לקרוא. אז אני פשוט רוצה לשאול אותך - מה את עושה פה? את לא אוהבת את הסדרה, בשם האלים!!! את לא אוהבת את הכוכבת הראשית! את לא אוהבת את הסיפורים, את הרעיונות המרכזיים והמשניים. את מתייחסת אליה בתור יצירה פרטית שלך שצריכה לנהל את המלחמה שלך נגד ההומופובים ואין לך שום קשר רגשי לעניין. אז יודעת מה? אני לא מבינה איזה סיפוק והנאה את מוצאת מלקטול את כולם, לפגוע בהם ולגרום להם לרתוח. אבל אני כאן מסיימת לתת לך את תשומת הלב הזאת שאת מוכנה לעשות הכל בשביל לקבל, ומסיימת את הוויכוחים הטיפשיים האלה. כן כן, אני בחורה מטריאליסטית, הומופובית, אני לא נותנת לאנשים להביע את הדיעות שלהם, אטומה וצריך לנדות אותי מהחברה. אבל לפחות, אני אגיד פה משהו שכולם יסכימו איתי חוץ ממך, וזאת הסיבה שכולנו שייכים למקום הזה - Battle on Xena רונה

Niff74

New member
הלוואי

הלוואי ואנשים היו נאורים יותר בעולם שלנו. הלוואי ולא היו מלחמות. הלוואי וסדרות שאנחנו אוהבים לא היו מסתיימות לעולם. הלוואי ולא היינו רבים בינינו על שטויות. הלוואי ואנשים לא היו צריכים לחיות מאחורי מסיכות מכיוון שאנשים אחרים לא מוכנים לקבל את דרך החיים שלהם. הלוואי ויכולתי לסמוך על כך שיעברו 24 שעות שלמות מבלי שאקרא הודעה אחת של נועה בה היא שוב מטיפה לכל מי שרוצה (ובעיקר לא רוצה) לשמוע על כל מה שלדעתה רקוב בחברה כשהיא לא שמה לב שבדרך שבה היא עושה את זה היא הופכת לכל מה שהיא מטיפה נגדו. הלוואי ויכולתי לכתוב את ההודעה של רונה בעצמי, במקום להתפעל ממנה. איילת

למעלה