ח'ברה תעוררו כנראה לחברה טובים יש עונה חדשה קראתי את תקציר זה לגמרי משו אחר
ל ליטלוש חולה על גיא New member 12/2/08 #1 ח'ברה תעוררו כנראה לחברה טובים יש עונה חדשה קראתי את תקציר זה לגמרי משו אחר
י ירדנושיק New member 12/2/08 #3 א ו ב תיקון א.איזה תקציר ב.החברה הטובים משודר עכשיו מהתחלה בערב 22:50 בערך
ל ליטלוש חולה על גיא New member 12/2/08 #4 לאלא לא משודר מהתחהל תקציר של פרק כתוב לי משו אחר לגמרייי וזה נראלי עונה חדשה או שאני טועה וזה בכלל חמש תבדקי בממריר ישלךיס או הוט? אני בדקתי ישלי יס
לאלא לא משודר מהתחהל תקציר של פרק כתוב לי משו אחר לגמרייי וזה נראלי עונה חדשה או שאני טועה וזה בכלל חמש תבדקי בממריר ישלךיס או הוט? אני בדקתי ישלי יס
י ירדנושיק New member 12/2/08 #5 אני בדקתי גם אחר כך שלי כתוב בשעה 22:41 וזה פרק רגיל למה תקציר של פרק לא הבנתי ומה פתאום עונה חדשה הסדרה הזו צולמה ב2001 עברו מעז כבר 7 שנים גיא היה שם בן 26 אתן מבינות איזה צעיר הוא היה לא שעכשיו הוא זקן אבל עדיין
אני בדקתי גם אחר כך שלי כתוב בשעה 22:41 וזה פרק רגיל למה תקציר של פרק לא הבנתי ומה פתאום עונה חדשה הסדרה הזו צולמה ב2001 עברו מעז כבר 7 שנים גיא היה שם בן 26 אתן מבינות איזה צעיר הוא היה לא שעכשיו הוא זקן אבל עדיין