חברה תעזרו לי בבקשה.....

igor621

New member
חברה תעזרו לי בבקשה.....

חברה אני אמור לעשות "סט" איך אני אמור לבנות אותו בעזרת המחשב מישהו יכול להגיד לי????

Arkadon

New member
שאלה איזה סט ?

לאן הוא מיועד ? לאיזה גילאים ? ובקיצור קצת יותר פרטים ?

Arkadon

New member
חחח

יש הרבה תוכנות ,השאלה אם יש לך ידע , והאם אתה רוצה להלקיט ב LIVE או כאילו לערוך לפני ההקלטה .

igor621

New member
תודה שאתה עוזר לי! תשמע...

ביקשו ממני להקליט סט!!! השאלה שלי איך אני מקליט אותו איך אני עושה סט אם המעברים בשירים וכל זה בעזרת איזו תוכנה

dj kobkob

New member
יש לך ציוד?

כי הוא מתכוון להקליט מציוד למחשב לא ליצורר על המחשב אנא פרט ונוכל לעזור לך

Arkadon

New member
אז ככה כדי שנבין אחד את השני

אתה מעוניין ליצור סט בעזרת תוכנות מחשב ? אוווו שאתה רוצה להיעזר במחשב על מנת להקליט סט שנוצר(מתנגן) בפלטה ? ומכאן אפשר לעזור לך כבר יותר פרטני .

Arkadon

New member
יפה אז ככה

טוב קודם כל רצוי שהמחשב עליו אתה עובד יהיה חזק. אז ככה לגבי התוכנות יש תוכנות שאיתן אפשר לעבוד בלייב כלומר דימוי של שני נגנים או שיש תוכנות הדומות לתוכנות עריכה אתה אתה יכול לשמוע מ"ס פעמים את חיבור השירים, לשנות ולהתאים לפי שיקולך . אני הייתי ממליץ על הטרקטור היא די פשוטה אבל עם זאת מדמה באופן די רציני את כל עניין העבודה,תשים לב שהתוכנה באה בלי אפקטים מרובים . תוכנות לעבודה בלייב: Atomix.Virtual.DJ Ejay Dj Mix Station Mixvibes Professional Traktor DJ Studio 3 לעבודה לא בלייב : Mixmeister Pro

igor621

New member
נו....

אבל מה אפשר בעזרת התוכנות האלו להקליט סט שלם??? יש לי mix vibes מה אני יכול להקליט סט שלם על התוכנה???

Arkadon

New member
אם זכור לי נכון

בתוכנה חוקית או פרוצה נכון אפשר להקליט סט שלם ??? לגבי טרקטור אני בטוח ב 100 אחוז שהיא מקליטה והכל יוצא פיקס. לגבי המיקס ויבס אני לא בדיוק זוכר מזמן לא השתמשתי בה . אני יחפש במדריך שלה .

igor621

New member
סבבה אני ישיג טרקטור

אבל אם משהו תוכל להדריך אותי בבקשה

למעלה