חבר'ה תענו לי על שאלה קטנה בבקשה

• פותח הנושא eys
  • פורסם בתאריך

eys

New member
חבר'ה תענו לי על שאלה קטנה בבקשה

אני רוצה ללכת ללמוד קפוארה כבר המון זמן והנה החלטתי שאני אלך לזה בתחילת השנה הקרובה. השאלה שלי היא למה עלי לצפות בדיוק? שמעתי שלא לומדים שם סלטות וכל מיני דברים בסגנון אלא רק הגנות ובעיטות...זה נכון? תודה מראש לכל העונים

eys

New member
איך אפשר להתאמן על משהו שלא לומדים?

jennie 00

New member
אצלנו זה ממש לא ככה!!!!!!

כאילו יש כאלה שהולכים ללמד עם חברה וכאלה אבל .. בחורף יש לנו אימונים בוויגייט ושמה אנחנו לומדים אקרובטיקה

Ze Colmeia

New member
תגיד...

איפה אתה גר
אתה יודע אצל מי אתה הולך ללמוד או איפה
תראה בעיקרון יש זרמים בקפואירה שבכל אחד מהם מתמקדים קצת יותר על איזה שהוא חלק בקפואירה, באבאדה למשל שימים יותר על בסיס (שזה יענו כל התנועות "הרגילות" של הקפואירה) הסגנון הזה הוא נחשב ליות אגרסיבי מכל שאר הקבוצות. יש גם את קבוצת קודאו ג'יאורו שהם שמים יותר על פלוריאו שזה יותר אקרובטיקה, הרבה פחות אלימים.

eys

New member
תשובה לשאלתך...

אני גר בנתניה וחבר שלי שהציע לי ללמוד איתו יחד אמר לי שהוא לומד בקבוצת קורדאו ג'יאורו...(עם ג'יני למקרה שאתה מכיר אותה). ותודה על האינפורמציה

Ze Colmeia

New member
טוב...

אם אתה הולך ללמיוד בקבוצת קורדאו תתכונן לדיי הרבה אקרובטיקה ומעברים אקרובטים, תזהר על עצך ותמיד תתאמן לא כמו משוגע שלא תפצע. זה כל מה שיש לי כרגע לומר...

Ze Colmeia

New member
נ.ב

אתה מוזמן למפגש פורום שלו קצת להתרשם מה זה... תראה למטה תשרשור....

SHABBI THE 3rd

New member
אני לומד אצל ג'יני...אבל בראשון

מי אמר לך??? יכול להיות שאני מכיר אותו

eys

New member
אין מצב שאתה מכיר אותו...

קוראים לו דור לחנה...

jennie 00

New member
אם אתה גר בנתניה לא יהיה קל יותר..

ללמוד בנתניה
או באזור יש מלאאאאאאא קבוצות באזור נתניה (כולל איפה שאני לומדת "משמר השרון" ממליצה לך בחום!)

למעלה