חברה תקראו!

Haroman1

New member
חברה תקראו!

חברה אני נוסע אם המשפחה שלי לגרינוויל צפון קרוליינה זה עיירה יותר קטנה מנתניה ושם יש את כל הטובים יש את דייב מירה ריאן ניקוייסט סקוט ויר'ץ ועוד מלא אז רציתי לשאול איפה יש שם חנויות לאופניים מקצועיות ולא אכפת לי אם יקרות יש מיהוא באתר שיכול למכור לי כי לאופניים שלי נשבר ההגה והכול דפוק אז מי שיכול למכור ולהגיד לי כמה עולות אופניים מקצועיות אצל טל שאני ירכיב יש לי תקציב עד 2600 שקל ועוד משהוא תמשיכו לסוע תהיו טובי כמוני סתם צוחקים כולכם באתר תותחים וכולכם תהיו אלופים ומשהוא אחרון כבוד לאופניייייייייייייייייייייייייייים תענו לי טוב אחים שלי

itamarbmx

New member
עומרי מוכר אופני דיאמונדבאק,

שחכתי איזה דגם, אבל הכי טוב שיש של החברה הזו, הם בלי סריטה והוא מוכר אותם ב1000 שח והם עלו לו 1500 שח

Haroman1

New member
אולי אני איקנה אבל תקרא

תקשיב אני אולי איקנה אבל תגיד מה שמראים אצל טל את כל החלקים יש עוד חלקים ויש שלדת מירון בצבע אדום וכמה אופניים שאני ירכיב עולות שם בערך תגיד לי אני יחשוב ואולי אני יקנה מאומרי

TheGuyOnTheBike

New member
אם אתה כבר בארצות הברית תקנה לך שם

אופניים. ייצא לך יותר זול ככה.

יצא לך יותר זול?!

בכל חנות בארה"ב המחירים הם לא כמו בקטלוגים ובפרסומים באינטרנט אלא גבוהים בהרבה (מנסיון) ואם אתה מזמין בדואר שם אז גם אתה צריך לשלם על משלוח. בדקתי והשוותי והמחירים אצל טל הם באמת נוחים וזולים והכי חשוב טל זמין ביותר (עד כמה שמחסן בעליית גג עם לקים שיכולים לצבוע ציפורן בגודל 90 מטר רבוע זה זמין ונוח.... ) אבל זה הכי טוב שיש....

Haroman1

New member
תקרא!!!!!!1

אני מעדיף לקנות אצל טל בגלל שאם אומרים שיותר זול אז שווה לי אבל תגיד כמה עולות אצל טל אופניים שאני מרכיב יש לי תקציב 2300 אני מעדיף לקנות כמה חלקים ואז לקנות גם בארה''ב כמה אבל כמה חלקים אני יכול לקנות אצל טל ב2400 ואם אפשר אופניים שלמות אני מעדיף אה וגם כמה עולה להכניס את האופניים במטוס

בקשר לשילדה....

יש לי טובה ומשובחה שחדשה כמוה תעלה לך בארצות הברית בסביבות ה1800 שקל במחיר מדהים.... וגם מזלג אם בא לך.... תקרא בלוח לגבי פרטים ואם אתה רוצה יותר זול אז גם אלון מוכר שילדה טובה ב850 שקל....

למעלה