חברה תקשיבו שניה

SiM GirL

New member
חברה תקשיבו שניה../images/Emo70.gif

לפני כמה זמן ראיתי יעד סופי2... סרט ע-נ-ק!! מעניין ומסתורי נורא, אבל לא ממש הפחיד אותי... הממממ... 1. שמעתי שיוצר יעד סופי 3, אפשר לדעת פרטים על יעד סופי 3? תקציר למשל.. 2. כדאי לי לראות יעד סופי1? מה יותר מעניין מביניהם - יעד סופי 1 או 2? 3. סתם בשביל לחלוק - תביאו לי קצתת חוות דעת על יעד סופי 1+2

shawn 1

New member
........

תסתכלי על עמודים קודמים.. יש פול מידע על הסרט השלישי, שכן בעשייה.... ויש לו אפילו תמונות. יש קישורים בשרשורים הקודמים.... כדאילך לראות את יעד סופי 2 , הוא גם מעניין, אבל אין לי בדיוק מועדף, כי שניהם בעייני טובים...! וחוות דעת, סרט מאוד טוב ומלחיץ...

רועי123456

New member
2 סרטים מדהימים

סרטים מדהימים 2 הסרטים, יש לי את שניהם בדיוידי ולא נמאס לי לראות אותם יעד סופי 2 קצת יותר טוב כי מבינים בו יותר דברים וגם אנשים מתים שם בדרכים מגניבות אבל גם אחד זה סרט פצצה ויעד סופי 3 זה יהיה על רכבת הרים כמו שהיה ב 2 על התאונת דרכים ובראשון על המטוס בשלישי יהיה על רכבת הרים והנה תמונות

SiM GirL

New member
תודה!!!../images/Emo58.gif

+ עוד כמה שטויות: חחח מאוד מעניין אותי ומלהיב לראות אותם מתים בדרכים חולניות (דוגמאות מיעד סופי 2):
איך שלה נערף הראש כי היא נתקעה עם הראש במעלית כי האיש הפסיכי עם הקרסים רצה לחוש את השיער שלה
, או איך שלו שופדה העין ע"י מוט שנפל מהבניין, או איך שלקט (המאמי, חליתי עליה חחח...) שופד המוח והראש ע"י צינור פלסטיק שחדר למושב במכונית ע"י כרית מתנפחת... דרכים מקוריות ביותר, חייבת לציין

למעלה