חבר'ה תקשיבו!

חבר'ה תקשיבו!

אני לא יודעת אם אתם יודעים מי אני, אבל יצא לי כבר לעבוד כמה פעמים עם עפר. תקשיבו אני יודעת שחלק מהחוויה של הפורומים זה שהם פתוחים ולכל אחד יש במה להגיד את מה שהוא חושב, וחלק גם מנצלים את זה לרעה. אני נכנסתי לכאן לא בשביל להטיף לכם ולא בשביל לחנך אתכם, ואפילו לא אמרתי לעפר שאני אכנס. אבל אני לא יכולה לראות אותו במצב שהוא נמצא, בזמן האחרון יש יותר מידיי שמועות שקריות שרצות עליו, חלק בטח יודעים שמה מדובר, אנחנו מההפקה של אקזיט התחלנו לדאוג וגם המשפחה שלו, וזה ממש לא נעים כשדבר כזה קורה. אז בבקשה תפסיקו עם זה לצמיתות, כי עפר כבר לא יודע איך לקבל את הדברים שנאמרים עליו. דבר שני רציתי להתייחס לעיניין הבמפי, אני לא יודעת אם זה רלוונטי לפורום הזה, כי אני יודעת שזה יותר בהייד פארק. אז במפי התחיל עוד מיימי אקזיט העליזים, כבר שלוש שנים להיווסדו. אם זה עפר או לא עפר, אני לא אחשוף את זה, כי האמת זה בכלל לא משנה, זה היה אמור להיות פאן ומעניין, אבל זה נהפך לדבר פוגע ומגעיל, וחבל שלא ידעתם לנצל את זה. זהו, אני יודעת שזה קצת נשמע כמו התקפה, אבל לעפר עצמו אין את הפריווילגיה לבוא ולהגיד לכם את הדברים, תדעו לכם שהוא לוקח את הכל ללב, אז תהיו קצת יותר עדינים. מיכל.

ToXic BoY17

New member
היי מיכל../images/Emo24.gif

את בטח לא זוכרת אותי, חח אני זוכר את כל הדיבורים על במפי בפורום בעבר אבל אין לי שמץ על מה את מדברת כי בחיים לא נכנסתי ל-"היידפארק". בכל מקרה, הפורום הזה "אקזיט" זה לא המקור על שמועות על עופר כי תאמיני לי שהפורום פה בכלל לא חיי. יש פה הודעות מלפני יותר מחודש. ובאמת שאין לי מושג איזה שמועות קיימות...בכל מקרה כל שמועות זדוניות עליו אני מקווה שיפסיקו כמה שיותר מהר. ובכל מקרה שבת שלום וחג פסח שמח וכשר לך ולכל בית ישראל

mael

New member
זאת לא מיכל, בדוק!!!....

זאת מתחזה משועממת שאין לה עוד מה לעשות חוץ מלהפיץ שקרים ברחבי הרשת

ToXic BoY17

New member
יש מצב כי מיכל דבש הייתה בצבע אדום!

עכשיו שאת אומרת את זה זה באמת נראה לי קצת מוזר.

Cheeeky Girl

New member
זה גם היה בפורום האלופה

מילה במילה עם אותה משתמשת...שטויות..

למעלה