חבר'ה תרגמתי את הראיון והעליתי לפורום

riktal

New member
חבר'ה תרגמתי את הראיון והעליתי לפורום

זה חמש שרשורים מתחת ההודעה הזאת. משום מה הוא לא קפץ למעלה, אבל מה אפשר לעשות
? שימו לב שאם לא צפיתם עדיין בעונה הרביעית - יש שם לא מעט ספויילרים - ראו הוזהרתם! תהנו ואשמח לשמוע את דעתכם!!

Nich92

New member
לא הבנתי את הסיפור של האננסים...

מה כ"כ מיוחד באננס?

riktal

New member
אז ככה:

האננס הוא הגימיק של הסידרה. זה התחיל בפיילוט, כששון תופס את האננס שנמצא על המקרר של גאס ושואל את גאס האם הוא רוצה שהוא יחתוך את האננס לדרך. הבמאי לא אהב את הקטע הזה כיוון שהוא היה אילתור של ג'יימס (לא הופיע בתסריט), אבל למזלינו סטיבן אהב מאוד את הקטע הזה ואפילו דאג שהוא לא יחתך בעריכה (מה שקרה מספר פעמים ולכן נאלצו לחזור ולערוך מחדש, כי סטיבן התעקש שהקטע יופיע בפרק). אחר כך, כשהם אושר לצילומים, זה הפך לגימיק שלהם - בכל פרק מוחבא אננס בצורה כלשהי (בפרק השני של הסידרה הוא ביד של שון, בלילה, כשהוא בונה את המלונה של הכלב, הוא אוכל משהו והמשהו הזה זה האננס). בחלק מהפרקים האננס נמצא במקום ברור לגמרי (ב-גאס הולך לבנק זה על הדלפק בבנק, ב-לאסי עשה משהו רע, זה על השולחן כשהם מדברים וכ"ו וכ"ו) אבל בחלק גדול מהפרקים, בעיקר בעונה הרביעית, זה אתגר גדול למצוא אותו (ב-שון נורה בחשיכה זה נמצא בדירה של שון, אבל אני לא ראיתי את זה בהתחלה ומישהו בפורום הרישמי הראה לי אותו, זה בכדור מים כזה על דלפק, נורא נורא קשה לשים לב לזה!). ברוב הפרקים האננס נמצא, בעיקר בפרקים של ג'יימס, של סטיבן (חוץ מהפרק במעמקי הים כי בפרק הזה סטיבן היה זה שהחזיק את האננס והוא החליט לחתוך את עצמו מהפרק) ושל אנדי ברמן, אבל יש כותבים שלא מכניסים את האננס (לדוגמא בפרק הדיסקו לא מת, הוא נרצח, הכותב לא הכניס את האננס ולכן הוא לא מופיע בפרק). בקיצור - זה מן משחק כזה וזה גם הסמל של הסידרה. תראי את הלינק הזה. http://www.youtube.com/watch?v=1tvpSsdipvc בלינק כאילו שאלו את אנשי ההפקה מאיפה התחיל כל הרעיון הזה של האננס וכל אחד נותן תשובה אחרת, כולל דולי בהתחלה' טים באמצע וג'יימס ומגי בסוף. והלינק הזה - בו מראים את כל האננסים המוחבאים בעונה השלישית: http://www.youtube.com/watch?v=8eqitqsz6NU

Nich92

New member
ואוו נייס :)

התחלתי לנסות לשים לב לאננסים. בפרק 3 של העונה הראשונה בדיוק מצאתי איך הוא מופיע-בתור מילקשייק ששון מזמין :p:p

riktal

New member
צודקת

כשיודעים שהוא אמור להיות שם, מתחילים לחפש אותו וזה דיי נחמד. בעונה הרביעית לא מצאתי הרבה, אבל אני תמיד נזכרת לשים לב לזה לקראת סוף הפרק
. האננס באמת יכול להופיע במילקשייק ששון מזמין, במסטיק שהוא לועס בפארק בפרק שוד המטפלות וכדומה. זה יכול להיות גם הערה שלהם כמו אני מעדיף אננס על פיצה או משהו כזה (דרך אגב - המנטליסט משתמשים בזה ואם את צופה בסדרה אז ג'יין כל הזמן מדבר על כמה הוא שונא אננס על פיצה. זאת הדרך שלהם להחזיר ל-PSYCH על כל הירידות שלהם
).

Nich92

New member
תפוזבל ><

התחלתי לראות את כל העונה הראשונה מהתחלה אבל שנה עד שאני מוצאת את הפרק ושנה עד שהוא יורד =\\ יש לך מקור כלשהו? חח

למעלה