הנה שלי....!
1.שם:סימסית 2.גיל:לא משנה...אבל בחטיבה.... 3.תאריך לידה:לא זוכרת... 4.כינוי:אפרוח,גוזל,סימסית,אמממ....זה מה שזכור לי לעת עתה.... 5.אוהבת לעזור(תלוי למי),וזה מה שזכור לי... 6.נקמנית,זוכרת לכולם את כל הדברים שהם עשו(טובים ורעים)ומסוגלת לנקום עליהם גם כעבור שנים...(וזאת האמת!)ונפגעת מכל דבר... 7.ממתקים 8.סימס,דגים... 9.כל יום יש איזה 500,טוב,הייתי בחנות חיות,וראיתי שם ארנב מת,אז אמרתי למוכרת,והיא לקחה אותו,אחר כך ראיתי דג מת(עם הפס כמו של שירלי)ואמרתי לה,אז היא אמרה לי כזה:"מה את אחראית פה על החיות?!"ואני הולכת לשם הרבה ואני אמורה עוד ללכת לשם.... 10.מכל דבר קטן 11.שאהיה מליונרית,שאחזור לבית הקודם,ושהחרקים יכחדו!!!!!ואמרו אמן!"אמן"! 12.יש הרבה...נכון שירליל'ה....אני אתנקם בך על מה שעשית לי במעון!!!!סתאאם....אני זוכרת לכולם דברים שהם עשו...ואני לא אתחיל לפרט כדי לא להעליב פה ילדים...(אני לא מדברת על שירלי...) 13.יש הרבה...אממממ אבל אני זוכרת הכי טוב את היום לפני 5 שנים,שאני ושירלי יצאנו לטיול,עם כסף,הסתובבנו בחנויות וקנינו המון דברים...ודיברנו המון זמן זה היה מה זה סבבה...! 14.שזרקתי את אח שלי מהלול?!או ששמתי לו שקית על הראש?מאיזה תקופת ילדות?טחחחח....את המריבות עם **** אני זוכרת טוב....כל יום אבא שלי היה יורד לאיים עליו...ובסוף ניהיינו חברים... 15.לתקופה שהייתי עובר... 16.אין דבר המפחיד אותי יותר מצרעות...אני מעלה זיכרון טרי....אתמול בדרך הביתה היו צרעות בכל האזור של המדרכה,אז בטעות אבל באמת בטעות קפצתי לכביש והתחלתי להתרוצץ בין מכוניות...זה לא מצחיק!!!!!!!כמעט נדרסתי! 17.בזזזזזזזזמזומים של צרעה) 18.אין 19.פסח!!!או שלא....כעיקרון פסח אבל הבית ספר הגהנום המסריח שלנו גם את החופש הורס לנו...כך ש....בכל זאת פסח...(מי עושה שיעורים בחופש?!) 20.אמממ.....שוקולדים,ממתקים מסויימים,במבה של פרפר ועוד כל מיני...קשה לי להחליט... 21.בשר בקר,ירקות פירות מסוימים,ממתקים מסויימים,כל בשר שהוא לא שניצל,אפונה וכל הדרעק הזה... 22.קולה עם לימון... 23.כל ממתק שאני אוהבת יבוא בשמחה... 24.מקופלת.. 25.עוגה קושית ללא קרם,אבל עם מרציפן עם תמונתם של:אייל גולן,אתניקס,מרי קייט ואשלי,קיציס ופרידמן,חבילות ההרחבה של הסימס,השחקנים של המומיה ושל מלך העקרבים...וקבוצת הכדורגל הפועל תל אביב...טחחחחחחח..... 26.סגול...כאילו דה!!! 27.דגים,בעיקר דגי זהב.... 28.יהיה דג 29.לשבת על המחשב...לפזז לעיני העם...סתם,לשחק כדור עף...או איך שלא כותבים את זה.....! 30. לא יודעת או 3 או 13 31.גבעת ווטרשיפ.(טוב נו...זה אחד הספרים היחידים שקראתי בחיי...) 32.מלך האריות 1+2 33.המומיה! 34.התאומות אולסן... 35.עפרה חזה (ז"ל) 36.החטא ועונשו. 37.לרבוץ כמו בטטה..סתם...אממממ...בייביסיטר...נראה לי..אף פעם לא ניסיתי... 38.כל מקצוע אשר נלמד ע"י בית ספר!!! 39.מצריים 40.עניתי על השאלות האלו!!!!! 41.עניתי על השאלות האלו!!!! 42.אני לא בקטע של לבוש... 43.הסימס כמובן... 44.חורף ורק חורף
|
45.תלוי מתי.... 46.בבדאי(בכוונה רשמתי בב...) 47.וופל...למה מה קרה?אני רוצה לאכול גם את הוופל...!!!!!! 48.מה זה משנה....כאילו שאכפת לי מה קורה מחוץ אטמוספירה......בעעע!!!! 49.מה אכפת לי אני לא בקטע.... 50.ג'ינס 51.כשיש לי כסף בזבזנית כשאין לי כמו עכשיו,חסכנית... 52.לא זה ולא זה!!! 53.לא זה ולא זה!!! 54.לישון שעתיים ביום ולקום...לא לבזבז את החופש!!!!!!!!!!בזמן הלימודים רק לישון... 55.תלוי... 56.וניל... 57.תות 58.רגילה...למה למי יש כוח להתעסק עם כפתורים??? 59.תחזרי-מי לעזאזל האידיוט שיגיד לאישה שלו תחזרי תחזרי בבקשה ממך...מי הפראיר שיתחנן ככה?!?!?!?! 60.בד"כ השירים הרגועים של עפרה חזה...המחשבה שהיא נפטרה הורגת אותי!!!! 61.יש הרבה... 62.איו כזה...שיר...ולא בן אדם(שלא מהמשפחה...) 63.אוהב אותך לנצח 64.דברי איתי...ו...לב שבור. 65.אין כזה... 66.חיצונית מכוערת...התנהגותית תלוי למי מתי ומה עובר עלי...בו נאמר שמאז שעברתי דירה לשכונה העלובה הזאת התחרפנתי...אני עד היום לא מתרגלת לעובדה שאין פה חצי ילד!!!!! 67.שירלי מיי בסט פרנד,תמר,יעל,יעל,בת חן,תהל,מאי,שני,אפרת ו..זהו.... 68.שוקולד מקופלת ושוקולד רגיל עם ווניל פצפוצים....פפפפפפ........יאמי יאמי.... 69.יעני בשירלי???אמממ...יש הרבה תכונות...אז קודם כל שהיא מרוקאית כמוני!!!למרוקאים יש תכונות שאני מאוד מעריכה...! 70.אישית...רק השנה מפסח היה לי הקטע של האינטרנט... 71.סימס,דגים,פורומים של אתרים אחרים...תבדקו בכרטיס האישי שלי... 72.אייל גולן,התאומות אולסן,קיציס ופרידמן,בעלי חיים וחיות בית,חיות מחמד ובעלי חיים(לא של תפוז)פורום דגים(של אקוופיש* 73.סימסית,וסימסית עולמית,אני פשוט חולה על סימס... 74.לא... 75.אני בת עד כמה שידוע לי אין לי ביצים!!!ועניתי על השאלה הזאתי!! 76.מי שם עליו???בעיה שלו... 77.עיניים.. 78.לא ואני גם לא רוצה... 79.אמממ...תראי,כעיקרון יש לי מלא...כי לאחים שלי יש פיצולי אישיות... 80.אמממ....אולי...אני רגילה לחנך אותם אבל אולי ממבט אחר.................................................................................................................לא!!!!!!!!!לא בטוח.... 81.שוטפת פנים,מסתכלת על הציוד של הדגים על הסימס והדיסקים... 82.בודקת מסרים.... 83.תבדקו בכרטיס האישי... 84.הסימס הדגים,המשפחה,את כל מה שיש לי בבית חוץ מחרקים... 85.תמונות מזכרת של סימס,ו....פלאפון מטען להביא ת'רשימה??? 86.ובכן...שום חיה!!!זה לא כי אני לא אוהבת חיות חס וחלילה,כי בני האדם משתלטים על כל חיה ואני לא רוצה ליהיות בשליטת מפלצות גם ככה יש לי בי"ס!!!!! 87.תלוי מה יש לעשות בכל אחד מהזמנים האלו... 88.את הבית הקודם!!!וכמובן כמובן כסף.....! 89.חביתה,עם קולה לימון,עם גבינה צהובה על החביתה וגבינה לבנה...פעם כשהתחרפנתי מהידיעה שקיבלתי 0 בבוחן בהסטוריה(זה היה בבוחן השני ס"הכ...)עשיתי את זה רק שבטעות שפכתי פילפל לביצה...!ותאמינו או לא-אכלתי את זה!!!!! 90.תגידי לי,נראה לך שאם יוציאו מישהו להורג יהיה לו תיאבון????הוא הולך למות,למה להאכיל אותו???? 91.הסימס והדיסקים והמחשב וכל מה שיש לי בחדר... 92.קטיפונתS יוני ועידן סתם ילדה חמודה,פפסית,שמוליק 15,KFM וזה מה שזכור לי בינתיים... 93.אממממ.לא יודעת.... 94.לא יודעת... 95.לפני שש שנים...אבל זה היה לחבר שלי... 96.כאן נחה לה סימסית מסכנה שסבלה המון בחייה "תודות"לחטיבת ....(שם החטיבה).....המסריחה שהתעללה בה עד עמקי נשמתה...... 97.עם שירלי בחנות חיות 98.לתקופה שהייתי עובר,ככה סתבא שלי לא הייתה נהרגת ודודה שלי ושני דודים שלי לא היו נהרגים,ואולי הייתי נחנקת שוב מחבל התבור ואז לא הייתי צריכה ללכת לחטיבה!!!!!!!!! 99.הייתי לוקחת את ביתי הקודם ואת משפחתי וחבריי והייתי עוברת איתם לאי בודד.... 100.תלוי,אם זה מעקיצה של צרעה שהוא יקריב ואם זה ממשהו אחר...מה אכפת לי???