חבר'ה
:

Zoharrr

New member
חבר'ה../images/Emo124.gif:

טיזינג
טוב או רע? אוהבים או לא? ושאלה לבנים: במיטה,אתם אוהבים אותן ביצ'יות(דמיינו אייקון של שטן) או עדינות(דמיינו אייקון של מלאך)? בנות: עדינים(אייקון של רזה ויפיוף) או אגרסיבים(אייקון של שרירי וענקי)?

liontamer

New member
אחחחח סוף סוף מישהי שמדברת לעניין

טיזינג זה טוב, אם בסופו אתה מגיע למשהו ששווה טיזינג... בנות צריכות לדעת מתי להיות ביצ'יות (יאמי!!!) ומתי להיות עדינות! לאון אזיקים מעור זה דבר נהדר

ת מ י מ ה

New member
ברור טיזינג

זה כזה כיף לשגע אותו... ומה שליאון אמר בנוגע לזה שטיזינג זה נורא שווה אם בסופו של דבר מגיעים לדבר האמיתי.... אבל גם אם לא זה כיף לדעת ששיגעת אותו...

AREA69

New member
אינדיבידואלי

כל אחד שונה.. לגביי, תלוי במצב רוחג€ ג€..

נציגת הפירות

אמממ טיזינג זה כיף רק לבנות, הן נהנות להרגיש "וואי שיגעתי אותו" אבל תכל'ס להשאיר בחור מיובש, כשמלכתחילה הבחורה יודעת שהיא לא תיתן לו- זה קצת מרושע.. אבל כולנו עושות את זה.. ובנוגע לעדינים או אגרסיביים- צריך לדעת בדיוק מתי...

pain is MY love

New member
לדעתי..

טיזינג זה סבבה אבל בקטנה... לא להיסחף עם זה יותר מדיי ולהשאיר את הצד השני מיובש ועצבני... ובקשר למיטה.. אני מעדיפה את האגרסיבי... בכלל לדעתי סקס הוא התפרצות של יצרים ותשוקות ולא של עדינות ורגישות... שריקי וענק מתאים לי בהחלט

white raven

New member
אתן נחמדות אתן...

טיזינג זה כיף אבל כמו עמיתי לפורום גם אני חושב שאסור להגזים סחררו אותנו קצת תעבירו דם משכל א לכשל ב אבל אל תגזימו כי שאנחנו מיובשים ומאוכזבים אנחנו לא הכי נחמדים שאפשר...

dod_basim

New member
ובכן

טייזינג זה בריאות, אבל אם זה לא מביא לכלום אז מגיעים אוטומטית כאבים מסויימים ועצבים מסוימים. במיטה? אני אוהב אותן אקטיביות, ביצ'יות או לא

liontamer

New member
אם הבחורה לא שורטת

עדיף שהיא תישאר בבית לא תבלבל לי במוח לא תבלבל בביצים וכולנו נהייה מאושרים או לפחות לא בקריז לאון לא שרטה? או שהיא פרידג'ית או שאתה לא יודע ת'עבודה!

Zoharrr

New member
אני חולת שריטות!

ונשיכות, ובכלל טיזינג זה התחום שלי... למרות שאני הרבה פעמים משתמשת בזה להתעללות נטו. אני שטן לפעמים.מודה.

הממ זה טוב..

אבל באמת שלא צריך להגזים אם היא יודעת שהיא לא רוצה.. המממ אני אין לי העדפה.. בתכלס אני מעדיף את אלה עם הראש המשוגע.. הלא צפויות המשוגעות האלה..

Piren

New member
תלוי

אם זה בשביל הכיף של שני הצדדים, סבבה... אם זה סתם כדי להתעלל? גועל נפש

Angelos 1

New member
טיזינג ....טעם החיים

ובקשר לשאלה . אפשר לשלב? ביצי'ות ועדינות עניין של תזמון

למעלה