מה המצב? איך עבר הסופ"ש? אני מקווה שנהנתם, בכל אופן בשבוע שעבר הוספתי ל"מאמרים" עובדות על יוסי, אז אתם מוזמנים להיכנס ולראות. (בקטגוריה השניה) על עדכונים נוספים (כמובן) אני איידע אתכם בהמשך... שיהיה לכם שבוע קסום...אוהב אתכם!
לכל מי שמכיר אותי ולמי שלא שתהיה לכולם שנה נפלאה, המון בריאות, אושר- הכי חשוב! (וסליחה על האיחור) לאוריאן מזל טוב על המינוי החדש ילדונת- אריאל בחירה מצוינת...... ושיהיה לכולם שבוע טוב וצום קל!
כי דבר ראשון יוסי עושה כל כיפור בגבעה, ואני שומעת אותו שר את המזמורים בבית הכנסת....... לא סתם, אני אוהבת את כיפור כי אני גרה בישוב יחסית קטן שכולם מכירים את כולם אז ביום כיפור כולם ביחד כזה והכל רגוע......... איך עובר לכם הצום בדר"כ?? לי לא מפריע הצום, רק לקראת הסוף אני מרגישה צמאה............. שבוע מצוין לכולם!!!!!!! סוכות עוד שבוע!!
לי סתם משעמם.. אז יוצאים עם חברות ומטיילים וזה.. אבל זה נהיה משעמם.. ובקשר לצום.. יש לי רק בעיה עם השתיה.. האוכל לא מפריע לי אבל תמיד יום אחרי לקראת הסוף כזה אני חייבת לשתות ופעם כמעט שברתי את הצום בגלל זה.. בקיצור שיהיה צום קל לכולם וגמר חתימה טובה
כי כולם נפגשים ומאוד כיף ,לא יודע אני מאוד אוהב... רק דבר אחד הולכות הרגלים חחח הולכים מלא מלא מלא חחחח אולי בגלל זה קניתי אתמול נעליים באלדו (ALDO) כי אני הולך ללכת המוןןן
כשהייתי קטן אז יום כיפור היה בשבילי הדבר שחיכיתי לו כל השנה.. בגלל האופנים/רולרבליידס...בכיבישים,הייתי חוזר הביתה מלא בפגיעות ופציעות...מכל הכיוונים,הייתי נופל חופשי מהאופניים ועושה שטויות. יום כיפור עכשיו....רק שיעבור. ומהר.