חברה
שיחת התייעצות (באמת)...

Ohad18

New member
חברה ../images/Emo26.gif שיחת התייעצות (באמת)...

אני בונה לתומי אתר עם CSS Box Modeling, והכל טוב ויפה, ולפתע אני מוריד Netscape (אל תשאלו אותי למה), ואני רואה שהאתר נראה פשוט זוועה. מה הייתם עושים במצב זה
א. שמים ז** על גולשי Netscape וחיים עם העובדה שה-%5 של הגולשים עם Netscape לא יהנו מהשירותים המדהימים שהאתר מספק (
), אלא אם הם יחליטו להוריד IE (או להשתמש בזה שבא עם ה-Windows). ב. מתחשבים בגולשים של Netscape, והופכים את האתר לטבלאות מעצבנות. ג. חושבים על פתרון אחר (ע"ש זהר) (פרט:_________________) תודה
השאלה מנוסחת בלשון זכר, אך הוא מיועד לנשים וגברים המשתמשים ב - Internet Explorer, כאחד. (Salem מצטער, אתה לא נחשב
)

Deviation

New member
אמממ.. א' אבל קח בחשבון ש..

שבמידה והאתר שלך עוסק בבניית אתרים או משהו עם קוד פתוח, תיזהר שחובבי הקוד הפתוח לא יבואו להציק לך שהאתר לא תומך במוזילה, ראה הוזהרת!

[eLad]

New member
אוקיי, אז

אין דבר כזה שאתה לא יכול לעשות בשני הדפדנים. יצא לי לעצב אתר שלם בעזרת css בלי טבלה אחת, וזה מתאים גם לNS/MOZ (כנ"ל כל הסקריפטים). פשוט מנסים עד שמצליחים ומנסים לראות מה התקן בכל דבר.

Ohad18

New member
זה פשוט ממש שונה וזוועה ב-NS/MOZ...

שלא לדבר על דפדפנים אחרים (שבהם אני לא מתכוון להתחשב גם אם ימותו כולם)

[eLad]

New member
זה זוועה כי אתה לא כותב לפי התקן

תלמד לכתוב לפי התקן, תבדוק על שני הדפדפנים בו זמנית. גם אצלי זה היה מסובך בהתחלה אבל אחרי זה זה נהיה הרבה יותר קל. וטיפ קטן: float זה אחלה של דבר
[עד שגיליתי איך משתמשים בזה כמו שצריך היו לי המון בעיות].

למעלה