חבר'ה

popikon23

New member
חבר'ה ../images/Emo53.gif

אז קודם כל שלום לכל החדשים, אני קרן די ותיקה פה בפורום רק נעדרתי עקב מבחני סוף סמסטר. ושלום גם לכל הותיקים, התגעגעתי!!!
חוץ מזה בימים האחרונים המחשב שלי היה בתיקון ועכשיו אני מנסה להתקין את המסנג'ר ולא מצליחה (שוב!!), אני לא זוכרת את כל העצות שלכם מהפעם הקודמת בה הסתבכתי עם המסנג'ר אז אם אפשר שוב. אני חושבת שהבעיה היא עם חומת האש, עומריקי- איך אמרת לי שמסדרים את זה? תודה

romens

New member
תסבירי מה הבעיה

כאילו מה הבעיה מה זה אומר לך וכו'.. תתאקי את המצב =]

popikon23

New member
אז ככה..

אחרי שהתקנתי את התוכנה (בהצלחה) הכנסתי את האי-מייל והסיסמא שלי ואז הוא כותב לי: MSN messenger ביצע מס' ניסיונות כושלים להכניס אותך. ייתכן שחומת האש שלך חוסמת בפני מסנג'ר את האפשרות להתחבר לשרות. נא בדוק את הגדרת חומת האש שלך. מה האבחנה שלך?

romens

New member
חח משהו בחומת אש :p

חח אמ.. תנסי להתקין שוב עם זהל א עובד אולי תנסי לשנות את ההגדרות בפייר וול(חומת אש)

popikon23

New member
זהו, שניסיתי לשנות את הגדרות

חומת האש, אבל זה לא עזר. וניסיתי להתקין חדש וגם זה לא ממש עזר. עוד רעיון ?

romens

New member
תנסי אולי...

אולי לבטל את החומת אש ולהתקין ואז אחרי האת מתקינ ה וכו' תחזירי אותו

popikon23

New member
אם אני מבטלת אותה,זה לא יכול להזיק

למחשב? הוא חזר מתיקון ואני ממש לא מביה בזה (כמו ששמת לב..)

romens

New member
כן זה יכול

יש מצב שיקרה משהו אבל לא ידוע אל תעשי בינתיים כלום אם את לא בטוחה יש כאלו שהרבה יותר מבינים ממני.... בהצלחה אני זז להוציא את הכלבלב להת'...

handlessman

New member
למה אתם סתם מתפלצפים??

אפשר לעשות את זה פשוט וקל... אז תראי קרן - תיכנסי למסנג'ר, תני לא הפלאפון שלך, ואז נדבר ואני אעזור לך לסדר את המסנג'ר... חחח זה מזכיר לי איזה מערכון מקצרים שיש איזו קליניקה של רופא, ואז קוראים לכל המטופלים שמחכים בלובי וקוראים להם אחד אחד, ואז קוראים ל"זה שנפל לבור עמוק", ומן הסתם הוא לא מגיב... חחח

popikon23

New member
איזה כיף לי ../images/Emo8.gif

אני יתקשר אליך עוד מעט (יש לי אורחים כרגע..) בנות, לא לקנא!!

romens

New member
נואז הצלחתם?

הצלחתם בכוחות משותפים להחזיר את המסנגר לחיים?

למעלה