חבר'ה

חבר'ה../images/Emo87.gif

מה נסגר? נהייתם ביישנים פתאום? גם אני וגם יפית (המנהלת) דיברנו על הפורום הזה כמה זמן ושנינו רוצים להפעיל את הפורום שלא יהיה מת. משחקים, שירים, אופטופיק, היכרות, ניתוח פרקים וכ'ו- כל זה הוא מהות של פורום. יפית לא מעט אומרת לי שזה מתסכל שאף אחד לא כותב מיוזמתו אלא אם יש מישהו חדש. זהו נגמר התקופה של החדשים. עכשיו הגיע הזמן להכות שורשים בפורום. אתם איתי?

שלמונזה

New member
../images/Emo45.gif מסכימה בהחלט ../images/Emo168.gif

חבל לי לראות שהפורום כבר לא מתקדם לשום מקום כמה ימים וזה אחרי הפתיחה הסוערת שהיתה לנו. אז נכון שהרקיע כרגע לא משודרת אבל זה לא אומר שום דבר, עדיין אפשר לדבר על הפרקים על הדמויות [מה שאני עושה כרגע פינה שבועית] לעשות משחקים ועוד הרבה! אבל... הכל תלוי במידת שיתוף הפעולה של כולכם! אז יאללה תתחילו לכתוב להגיב, להפריח את השממה ולפני שנשים לב כבר יגיע מרץ ואיתו השידורים החוזרים של הרקיע. יום טוב ושבוע נפלא לכולם
יפית

Crazzzzzy Girl

New member
אני גם מסכימה איתכם אך יש

לי משהו שדי לא מובן . קודם זה פורום ראשון שנאי ממש כמעט מהתחלה עכשיו אני מאוד רוצה לפתוח שירשורים של תמונות למשל יש לי מלא של דיוויד
. אני צריכה לשאול מישהו לפני ? כי בפורום אחרים מאוד כועסים על כך שפותחים סתם . כי כשיש לי זמן פנוי אני תמיד יושבת לכתוב
אז קדימה כולם להפריח את השממה
הא ... עוד משהו מה דעתכם שהחבר'ה בפורום נוסיף משהו לחתימה משהו שייחד את הפורום כמו המשפט שיפית כתבה בחתימה . יפית איכפת לך שנעתיק את המשפט , זה אולי גם יפרסם את הפורום .או משהו כמו "אנחנו ברקיע השביעי שבעה ימים בשבוע ?" הא מה אתם אומרים ? כן? לא ?שחור ? לבן ?

שלמונזה

New member
את לא צריכה לשאול... ../images/Emo168.gif

צריך פשוט לעשות
בא לך שרשור תמונות? בכיף! [רק לא לשכוח להעלות גם לגלרייה] בא לך להעלות דיון, לפתוח משחק, או אפילו לפעמים סתם לשתף את הפורום, את מוזמנת! אם תהיה הודעה שלא במקום אני כבר אדאג להודיע לך
לגבי המשפט בחתימה שלי - שוב לא צריך לשאול. זה יהיה מעולה אם אנשים ישימו בחתימה שלהם קישור לפורום (להזכיר את מס' הפורום 894), יזכירו את הפורום וכו'. אפשר גם לקחת ספציפית את המשפט שלי מהחתימה אני חושבת שזה יצא נורא יפה. שיהיה יום טוב לכולם
יפית

Crazzzzzy Girl

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

אני יעשה את כל זה שאני אחזור מהעבודה . וחבר'ה כולם להוסיף את הציטוט . ביי ויום מקסים שיהיה לכולם

אמממ תראי, זו בעיה...

הפורום נפתח בדיוק כשנגמרה העונה, ואנחנו לא מגובשים בשביל להמשיך לדסקס גם מעבר לסדרה (כמו בפורום השולט של השיר שלנו
)

למעלה