חבר'ה

חבר'ה

סתם משו שעלה לי לראש בזמן שהייתי בשירותים לפני הרבה שניים הוכח שהלב הוא רק שריר (שריר חשוב) שמזרים את הדם בגוף וכל העולם יודע את זה אז למה עדיין הלב מסמל בשביל כל העולם את הרגשות שלהם למה אנחנו עדיין כותבים i <3 u ככה או ככה i
u בזמן שכל העולם יודע שכל המחשבות הרגש ובכלל כל מה שפועל בגוף בעצם בפיקודו של המוח שמישו יענה לי על השאלה הזאת

חחחח ואללה עם מה באת על הבוקר תן לישון גבררר

האמת שאלה טובה אין לי מושג שיהיה לכולם יום נעים

לך לישון

אם אתה רוצה לך לישון שמישו אחר יענה לי אבל אני לא מבין איזה מחשבות מופיעות לי שאני בשירותים יעני היום חשבתי על זה פעם חשבתי בשירותים על הקטע של להאמין באלוהים וכל אלה קיצר תענו לשאלה

mike00

New member
כל זה בשירותים??מחשבות ברומו של עולם....

אני בקושי מצליח להתרכז בתשבץ כשאני שם....

THE WIZARD 55

New member
חחחח אחר כך אגיב, לעניין הלב והשירותים

תכין לי בינתיים, נס ועו-גה:)

THE WIZARD 55

New member
וואי, נראה טוב..

עכשיו תביא לי כדור אופטלגין, תקנח לי את האף תביא לי כרית מיים חמים לגב, תדליק את הבולייר תנקה את הבלגן שמסביבי.. כשתסיים, תקבל עוד מטלות:) היכון הכן...זוז.....

THE WIZARD 55

New member
מוחמד, מוחמד, בוא מייק, תביא שרשרת..

אני קושרת אותו לכאן, אתה לא הולך מן בו:) מה שלומך נשמה?

מוחמד5

New member
../images/Emo9.gif טוב טוב

שלומי טוב מאוד, ושלומנו מצוין. סוף סוף ישנו אתמול מצוין בלילה , אנחנו מצליחים ליצור לו סדר יום. פעם עלתה הצעה לסגור את התחנות לביראות האישה והיל(טיפת חלב )ד,אני אומר היום לאחר שחיוני וחשוב מאוד להשאיר את התחנות האלה פעילות.אתמול ביקרנו אצל האחות בטיפת חלב , היא נתנה לנו הרבה עיצות וטיפים.. בינתיים הכל עובד. תודה נשמה

THE WIZARD 55

New member
אני מאושרת בשבילכם:)

ואיך עכשיו נקרא לך...אבו...?.... יותר מתאים ממוחמד
תחנות טיפת חלב, לא כדאי להקשיב לכל מה שאומרים ובמשך הזמן תבין שלא כל האחיות שם באותה דיעה. הכי טוב לשמוע כמה דיעות בכל נושא, וללכת לפי הלב והאינטואיציה...אני זוכרת שהתלוננתי על אחות בטפת חלב היא היתה פשוט לא מקצועית..ואחר כך טופלנו ע"י מנהלת טיפת חלב..אישה מקסימה. אבל בכל מקרה, חיסונים הכי חשוב, למרות שזה מפחיד עברנו את זה בשלום..לילות של חרדה עברו עליי..זה מה שאני זוכרת.. שיהיה בריא מוחמד
ואתה מושיב אותו על ברכיך, ונותן לו להקליד לנו כמה מילים:)

THE WIZARD 55

New member
שאלה קשה שאלת..

זה לא הכל בראש, זה רגשות. בוא נגיד הנשמה, הנפש, זה משהו שמייחסים ללב. זה לאמהראש, כי לפעמים יש את הרציו שזה השכל שעומד בניגוד לאמוציות, ולפעמים האמוציות מנצחות. ואתה יודע מה, אני עוד אחשוב עלזה במהלך היום ובטח יהיה לי מה להגיד בנדון.

אבלל

זה כבר מובן מאליו שהכל זה תאים במוח רק שבמודעות שלנו אנחנו משתמשים עדיין בלב כדי לציין דברים אלה אבל בתת מודע אנחנו לא ממש יודעים למה ואנחנו מנסים להוכיח שזה הדבר הנכון

למעלה