חברה

028114568

New member
חברה

יש לי חברה זמן רב. לאחרונה היא ניתקה איתי קשר בגלל ענין מסוים. ניסיתי ליצור קשר בדרכים שונות והיא עושה לי טובה שהיא מתיחסת לאחר שהכרתי את הסוד הבעתי משאלה שהיא זו שתיזום קשר ולצערי זה לא קורה מה לעשות?

kikona126

New member
אני אשאל אותך שאלה

שלא קשורה לסוד, אבל כן קשורה להשלמה עם עצמנו. האם הקשר עם אותה החברה עשה לך טוב? האם יש צדק בלשמור עם אותה החברה על קשר? האם להרפות מהקשר לא ישחרר אותך מתלות מסויימת?

ע ו פ ר ה

New member
לברך אותה

ולזמן לעצמך חברה שיהיו לה תכונות טובות ושתתיחס אליך. מדוע אתה מחפש מישהי שלא מתייחסת? מגיע לך יותר. באהבה עופרה

סמיי314

New member
אם הבנת את הקטע של הסוד

אז את גם צריכה להבין שמה שאת מאוד רוצה ומבקשת,זה לא מספיק. מילת המפתח היא אמונה.את צריכה להאמין שזה יקרה. ולהרגיש טוב. לדמיין איך היא יוצרת איתך קשר ועד כמה שזה קשה, להרגיש כאילו שזה כבר קרה... בקיצור- ההרגשה שבאמת קיימת בתוכך היא זו שקובעת מה הולך להתרחש.אם ההרגשה רעה-היא תמשוך דברים שליליים ואם היא טובה-אז דברים חיוביים וטובים, זה כמו מעגל סגור! הכל תלוי במצב הרוח. אל תתבאס\י, כי לפי ה``סוד`` זה רק ימשוך עוד באסה! סמיי /tapuzforum/images/emo205.gif

מרי לי

New member
לפעמים ישנם קשרים לא בריאים

אם ניסית בדרכים שונות וזה לא עבד המשיכי עם החיים שלך ותראי שאולי החיים מלמדים אותך כרגע לחיות גם בלעדיה, אולי כשתלמדי היא תחזור לבד....

kikona126

New member
מה שנכון נכון

מזכיר לי משפט של ש"י עגנון: כל אדם נועד לו להכיר את מי שיכיר ובאילו נסיבות יכיר אותו. לפעמים אנו מכירים אנשים בתקופות מסויימות בחיים שלנו, וכשנגמרת המטרה לאותו הקשר הקשר נעלם. אותם האנשים באו כדי לשנות אצלנו דברים, לפתוח אותנו לדברים חדשים, ולפעמים צריך לדעת איך לשחרר, ולהמשיך.

למעלה