צהרים טובים שמי מממ ואני בת 57 לפני כשלושה שבועות סיפרתי לחברה כי הבעל שלי מעט לא מרגיש טוב לכן אני יוצאת מהעבודה.
אז התקשרו אלי חברות אחרות מזה שנים רבות ושאלו אותי אם בה לי להחליף מעט אוירה ולבוא לים .
לשמחתי הבת שלי הגדולה הבטיחה שהיא נמצא עם אביה ואין לי מה לדאוג .
אני הלכתי עם החברות רק לשעה אחת , כעבור שעה החברה התקשרה ושאלה אותי איפה את , אמרתי את האמת שהלכתי מעט עם חברות וחזרתי ועכשיו אני בבית .
ואז התחיל מחול השדים , את לא חברה טובה, את שקרנית ואת ואת .
היא ניתקה את הקשר למשך שבוע , כמובן ששלחתי לה הודעה מדוע את מסננת ואפשר גם לשוחח , אבל היא לא הסכימה .
לצערי הרב לפני כשבועיים שברתי את הרגל שלי .
החברה הלא נחמדה התקשר אלי וסתם דיברנו וסיפרה לי שהכירה חברות חדשות והם יוצאות וווו..
כמובן שאני שמחתי ואמרתי לה שבמידה והייתי יכולה הייתי מצטרפת .
אז סיפרתי לה ששברתי את הרגל .
תשובה הייתה "קיבלת עונש מאלוהים , מגיעה לך כי את לא באת איתי "
כמובן שאני נעלבתי מכך , אבל עדיין רציתי לשוחח איתך ע"מ להסדיר את הנושא .
לצערי הרב עד היום אין תקשורת , כמובן שזה בא ממנה .
יש לציין כי היא לא החברה היחידה שלי .
היא הקימה קבוצת חבורות שגם אני שם , כל הזמן מפרסמת ואני ממש מפרגנת להם , מכיוון שאין באפשרותי להצטרף .
יש לציין כי במהלך השבוע היה לי מאורע משפחתי חשוב , שלחתי לה הודעה והיא רק הגיבה מזל טוב וזה , מבלי להתקשר .
בעלי טוען שאין צורך בחברה שכזו , כי חברה שמקללת אותך ככה היא לא חברה .
אשמח לקבל חוות דעת
תודה
אז התקשרו אלי חברות אחרות מזה שנים רבות ושאלו אותי אם בה לי להחליף מעט אוירה ולבוא לים .
לשמחתי הבת שלי הגדולה הבטיחה שהיא נמצא עם אביה ואין לי מה לדאוג .
אני הלכתי עם החברות רק לשעה אחת , כעבור שעה החברה התקשרה ושאלה אותי איפה את , אמרתי את האמת שהלכתי מעט עם חברות וחזרתי ועכשיו אני בבית .
ואז התחיל מחול השדים , את לא חברה טובה, את שקרנית ואת ואת .
היא ניתקה את הקשר למשך שבוע , כמובן ששלחתי לה הודעה מדוע את מסננת ואפשר גם לשוחח , אבל היא לא הסכימה .
לצערי הרב לפני כשבועיים שברתי את הרגל שלי .
החברה הלא נחמדה התקשר אלי וסתם דיברנו וסיפרה לי שהכירה חברות חדשות והם יוצאות וווו..
כמובן שאני שמחתי ואמרתי לה שבמידה והייתי יכולה הייתי מצטרפת .
אז סיפרתי לה ששברתי את הרגל .
תשובה הייתה "קיבלת עונש מאלוהים , מגיעה לך כי את לא באת איתי "
כמובן שאני נעלבתי מכך , אבל עדיין רציתי לשוחח איתך ע"מ להסדיר את הנושא .
לצערי הרב עד היום אין תקשורת , כמובן שזה בא ממנה .
יש לציין כי היא לא החברה היחידה שלי .
היא הקימה קבוצת חבורות שגם אני שם , כל הזמן מפרסמת ואני ממש מפרגנת להם , מכיוון שאין באפשרותי להצטרף .
יש לציין כי במהלך השבוע היה לי מאורע משפחתי חשוב , שלחתי לה הודעה והיא רק הגיבה מזל טוב וזה , מבלי להתקשר .
בעלי טוען שאין צורך בחברה שכזו , כי חברה שמקללת אותך ככה היא לא חברה .
אשמח לקבל חוות דעת
תודה