חבר'ה

dark eyes

New member
חבר'ה

אין ואאוט בעיצוב פנים. מה אתם אומרים כל שנה או יותר אנחנו מעצבים לי את החדר שינה עד עכשיו כבר שנה חגגו לו אתמול הוא היה בצבעי גלידה בהירים וכלל כמובן מיטה ארון שידה ומדף... זה העיצוב שלו כי הוא רק החדר שינה שלי ואני לא אוהב אותו עמוס על המדף עומדת המערכת (היא קטנה כזאת הגנבתי אותה מחו"ל היא דבר מדהים) יש כמובן טלויזיה על זורוע מוסתרת. השנה אני לא יודע מה לבחור כי העיצוב של צבעי הגלידה כבר כל כך אאוט
חשבתי על הסגנון שפיבקו מציע בגלריה שלו תגידו מה אתם אומרים. סגנון של עץ כהה בגוון "ונגה" ועץ ליבנה או כל עץ אחר שהוא בגוון בהיר זה צבעי פאנג שוואי.

תעצב את החדר שלך לפי תורת

ה"פאנג שואי"
הכי טוב, הכי יפה והכי בריא
אבל צריך מישהו מומחה שיבוא לעצב לך אותו בצורה כזו שהצי' יגיע לכל פינה בחדר ושלא יכנסו אנרגיות שליליות..

O Boy

New member
אני צבעתי בסופר-ווש...

או איך שזה נקרא של "טמבור" בצבע בננה-יצא יפה!

Adi15

New member
../images/Emo26.gif אני......./images/Emo36.gif

אני ממש לא בקטע הזה של תורת הפנג שווי....
רגע
אתה יכול לקנות רהיטים חדשים
בכל מקרה אם אתה ממש רוצה לשנות הכל אז יש כל מיני רהיטים נחמדים באיקאה, וגם זולים
אני חושבת שהכי יפה זה כשהרהיטים הם בצבע נייטרלי ויש כל מיני אביזרים משלימים שמגבשים צבע מסוים...
קבל דוגמה: לאחותי יש ארון בצבע בוק ותכלת ושולחן כתיבת בבוק ומיטה בתכלת (צבעים די נייטרלים, לא
) אז היא תלתה על המוט של הווילון זכוכיות כאלה עגולות (לא יודעת איך קוראים לזה...פעמוני רוח אולי
) ומהתקרה משתלשלות כל מיני בובות כאלו.... בקיצור מה שאני רוצה לומר זה שהפרטים הם אלו שעושים את רוב העבודה....

dark eyes

New member
רעיון נחמד יש בחדר

של אחותך.. אמממ כמובן שזה כולל רהיטים חדשים. הישנים נתרמים לצדקה ואני חיב לצין הם בני שנה אז הם דיי חדשים, אבל מילא.. בכל מקרה לא אהבתי את איקאה חוץ מדברי זכוכית משוגעים ושטיחים בצבעים מוזרים לא התלהבתי מכלום. כבר החלטתי על ריצפת פרקט בצבע בהיר בהיר מן שמנת לבנה... הקירות יהיו בצבע אפור ואחד יהיה קצת יותר בהיר (זה שליד החדר ארונות). הרהיטים נראה לי באמת יהיו בסגנון יפני קליל מיטה שהיא במה ועליה המזרון. ארון בצבע כהה כהה עם ידיות גסות ממתכת מראה בחרתי כבר ממש יפה.. הדלת למרפסת היא מזכוכית חלבית ומסגרת מתכת אז על הדלת אני הולך לשים וילון ארוך שיגע ברצפה מפשתן סרוק...

אתה בטוח שאתה מחליף כל שנה עיצוב

חדר
חחחח כי זה נשמע ממש לא הגיוני.. אפילו הילדים בל ביל גייץ לא מחליפים כל שנה עיצוב חדר..

dark eyes

New member
יצא ככה

בשלוש שנים האחרונות... אבל לפניי זה לא החלפתי כל שנה אלא תוך תקופות זמן הרבה יותר ארוכות

i l0ve u

New member
איזה מליונר..........

עכשיו אני מאמינה שאתה הולך לחרוש ת'קניון החדש... <אם אתה באמת מחליף כל שנה עיצוב לחדר...ועוד בכזה מייקאובר>

dark eyes

New member
אני לא מיליונר

אבל איך שחברים שלי אומרים נולדת למשפחה טובה מאוד

אממממ...

האמת? אני לא ממש שם לב לעיצוב של החדר שלי... עאלק פאנג-שוי מאנג-שוי.... כל עוד אני גר שם בכיף, ממש לא מזיז לי...
יש לי מיטה גדולה ממתכת (שחורה), ארון גדול מעץ בוק (נראה לי...
), שולחן כתיבה גדול שעליו גם המחשב באותו צבע של הארון עם רגלי מתכת שחורות (שיתאים למיטה), כוננית עם מדפים מעץ- שוב, בצבעים של השולחן והמיטה ו... זהו נראה לי.... הדלת של המרפסת היא במילא פלדלת מברזל (כדי שלא יבואו לבקר אותי "אורחים לא רצויים" באמצע הלילה
) אז אני לא יכול בדיוק לעצב אותה... וכמו שכבר אמרו כאן, הפרטים הקטנים הם מה שעושים את החדר, כמו שטיח, וילון, צבע קירות וכאלה... אהה.. ו.. הקירות שליח בצבע קרם כזה...

Adi15

New member
../images/Emo26.gifתגוביייייייייייייי../images/Emo36.gif

אני ממש ממש אוהבת ריצפת פרקט
כזה מדהים.......... ועוד בהירה
כל הכבוד על הבחירה
גם אהבתי את הרעיו של המיטה.... ממש ממש נחמד
בקשר לשאר הדברים: בן כמה אתה
כי לי זה נשמע שיוצא לחדר מראה קצת מבוגר.... השילוב של העץ הכהה והידיות המתכתיות נותנות מראה כבד.... ושוב השאלה היא בעצם בן כמה אתה
וכל עוד החדר שלך מספיק גדול ולא מפריע לך העיצוב הכבד אז ס ב ב ה
קבלו רעיון לווילון: הרעיון הזה היה אמור להיות אצלי בחדר מלפני שנתיים אבל אני, מה לעשות, עצלנית בטירוף, אז הבד של הווילון במקומו מונח- מתחת למיטה
אז ככה: לוקחים בד (אני לקחתי אופוויט עם קימוטים) הולכים לתופרת שתעשה בצורה של ווילון. אני אוהבת ווילון עד הרצפה...... גוזרים מלבד כחול כהה כל מה שרוצים: עננים, פרפרים, כוכבים.... ומדביקים בעזרת דבק חם. עוד אפשרות היא לחורר את הווילון עם טבעות מתכת....לא יודעת איך להסביר

dark eyes

New member
אני בן 17

כן בחדר יהיה קצת מבוגר אבל אני חושב שהוא יהיה איתי עד אחריי הצבא... אני אוהב את המראה היי-טק סטייל נקי וחלק...

למעלה