חבר'ה

dark eyes

New member
חבר'ה

אני נוסע לאילת עוד כמה זמן... אני צריך רשימה של חנויות בגדים שוות באילת...רשתות או מה שלא יהיה... תודה....

dark eyes

New member
אני צריך לדעת

חנויות כדי שאני בערך יוכל לדעת כמה כסף לקחת ואיזה ויזה וחוץ מזה שאני יוכל להסתכל לפני על קולקציות מתאימות אני אוהב לפני שאני נכנס לחנות לדעת כבר מה הליין שלהם ככה אני לא סתם מחפש

אני זוכר שיש שם

את לי קופר, קרוקר, כן ולא, כאוס......אמממ......לא זוכר עוד אבל בטוח יש....

לפי דעתי ישרכארט יותר משתלם../images/Emo70.gif

אפשר לקנות עם זה יותר דברים
אההה והלימוזינה הלבנה הכי טובה לנסיעות כאלו כי חם בחוץ והלבן לא יקלוט את השמש ואז הלימוזינה לא תתחמם.. קאפיש
אז תיקח את הלבנה ולא את השחורה טוב
בקשר לחנויות
אתה כבר תראה מה יש שם

dark eyes

New member
ציין לי מה ההבדל בין ישרכארט לויזה

חוץ מהבנקים שמשווקים אותם
חוץ מזה אני לא מדבר על חנויות כגון לי קופר שהם אחלה, פשוט יש לי אירוע עוד כמה זמן ואני רוצה להתחדש בדברים קצת יותר מעניינים... אימפוריום אני יודע שיש שם למרות שלא אהבתי את אימפוריום חוץ מליום יום לא תמצא שם כלום
אבל השאלה שלי זה אם יש באילת חנויות מעצבים
הבנתי ממישהו שיש שם הוגו בוס זה נכון
אהה והלימו היא שחורה לבן זה מ כ ו ע ר!!!

i l0ve u

New member
איזה לימו מה?!ומה הקשר ויזה?!

וואי אולי לא פתחתי ת'הודעה הנכונה חחח ולימו לבנה מושכת הרבה יותר צומי זה כמו של מלכים חח שחור זה כמו בדרך לבית קברות

dark eyes

New member
סתם גיחחתי לי

בקשר להערה של "שחרחר משהו... בכל מקרה אבל לבן זה סטייל שנות התשעים כרגע רוב הלימוזינות הן שחורות. חוץ מזה לימוזינה שחורה נותן רושם קלאסי, זה מתלבש אחלה שרוצים להרשים ויוצאים ממנה לבושים במכנס בהיר וחולצה כהה, אפשר ורצוי להוסיף משקפי שמש בקווים נקיים אני רואה את הסגנון של גוצ'י כמתאים לרעיון... אחחחח החיים הטובים

i l0ve u

New member
כן...

אין כמו כוסון שרירי שעיר ומזיע רכוס על טרקטורון... חחח
לא בדוגרי-אף אחד בגילאים האלה לא יעשה עליי רושם אם הוא יצא לי מלימו...סורי אולי שאני יהיה גדולה... אופנוע זהפאסה אבל זה כבר משו אחר... ורציתי טרקטורון זה קוללללללללל

coolel

New member
קניון מול הים - ללא מע"מ

יש שם אם אני לא טועה לי קופר וקסטרו וכו' במחירים ללא מע"מ

O Boy

New member
כן, אלו החנויות...

כל מה שיש בכל קניון מרכזי היום, כולל כאוס השווים

מאיה1983

New member
גם אני גם אני!!

יום חמישי הבא יורדת לאילת עם כל החברות!! הולכת לקנות הרבה בגדים ללא מע''מ!! בעיקר בזארה טאנק יו ורי מאץ!

למעלה