חבר'ה...

Drorrrrrr

New member
חבר'ה...

תשמעו, אני הולך לנהל כאן את הפורום למשך כמה ימים, עד שבן יחזור מהחופשה, ואולי אני אמשיך לנהל איתו לעוד קצת זמן עד שהעניינים פה יתמנו. אני לא רוצה ממכם שום דבר, רק שתיהנו, ולכן כל הריבים האלו חייבים להפסק. אין לי שום חוקים, באמת, תעשו מה שבא לכם, תכתבו על מה שאתם רוצים, כמה שאתם רוצים, רק תעשו טובה תשרשרו (כי אחר כך אני משלם על זה). אתם רוצים אוף טופיק? בבקשה... אתם רוצים שרשור תמונות? בבקשה... רק תיהנו! אני הייתי מעדיף לפתוח איתכם הכל מחדש, ואני חושב שאולי גם כדאי למחוק את כל הריב למטה, ולהתחיל דף חדש. כל מי שתומך במחיקה
, מי שלא
. אני רק רוצה שתיהנו פה, הרי אם לא נהנים אז מה הקטע בכלל של הפורום? מקווה שנהנה ביחד, דרור.

בהביבו

New member
שימו לב

מעכשיו דרור מנהל את הפורום. כל בעיהף נא לפנות אליו. אומנם הוא עדיין לא בצבע כחול, אבל בפועל הוא המנהל. תנסו לפתוח איתו דף חדש

RC2003

New member
תגיד דרקור...

אתה בכלל שם על מוקי? כי אנמחנו לא רוצים רק בנאדם טוב גם אחד שמבין במוקי לא פחות מאיתנו

פאק יי

New member
מה יש להבין במוקי?

דרור בהצלחה בניהול הפורום אני לא כותב פה הרבה אבל שיהיה.

Drorrrrrr

New member
וודאי, יש לי אפילו את האלבום שלו

זה לא שאני הולך להשתקע כאן אני רק הולך לשמוע על הסדר בפורום בזמן שבן לא יהיה פה
.

אתה לא מכיר אותי אבל אני ראתי אותך

כבר מזמן. עוד בפורום זיהוי שירים לפני קרוב לשנה. אני רק רוצה לאחל לך בהצלחה אפילו שאני לא כותב בפורום...

בהביבו

New member
שיהיה לכולם בהצלחה,

כל מי שהיה חלק מהדיון הקודם, וה "פעיל" בפורום באמת תודה על ההרגשה הנהדרת שהענקתם לי, ולעוד כמה. תהנו עם דרור. אה ו.. רק בקשה אחת: לו - אל תורידו את הביטחון העצמי. תו לו בקשה לנהל את הפורום עשרה ימים בשקט, וגם אם יהיו לחלק מיכם משהו לומר - בבקשה שימרו בלב. תנו לדרור את כל הכבוד. ביי

RC2003

New member
ריספעעעקט../images/Emo26.gifלדרור../images/Emo70.gif

תקבל את כל הריספעקט שבא לך

shlomitosh

New member
היי דרור בהצלחה!! תהנה לנהל פה..

!! אני שלומית.. נעים מאוד..

S w e e t Baby1

New member
../images/Emo41.gifבהצלחה:)../images/Emo41.gif

שמע אנלא ממש כותבת כבר בפורום כי אין לי מה אבל בכל זאתתתתתתתתת בהצלחה:) ואנחנו דיי נחמדים ככה שלא יהיו פה מריבות:) נראה לי

S w e e t Baby1

New member
../images/Emo41.gifיכול להיות...../images/Emo41.gif

מפורום זיהוי שירים.....אולי נראה לי ראיתי אותך שם
:)

למעלה