חברה...

שלוליתה

New member
חברה...

מה קורה? אף אחד לא מדבר על השיר המקסים: העולם המופלא... מישהו שמע אותו? חובה לשמוע!!!

BravE NeW BoY

New member
כי זה לא שיר כ"כ מוכר...

רק מי שהיה באילת מכיר אותו.. או מי ששמע עליו והוריד אותו.. באמת שיר טוב

שלוליתה

New member
כן נכון...

לכן אני פה!!! חברי הפורום היקרים! אל תדלגו על השיר הזה.. חפשו אותו...שיר ממש חמוד! ומאיה שרה אותו מדהים!!

שומע את השיר איזה עולם נפלא

אחלה שיר , ואת יש לי כינור הורדתי לפלאפון זה הצלצול שלי

hero D

New member
דיייייייי זה האתר שלך?

ממש ממש אהבתי אותו, זה האתר הראשון שעליתי אליו כשחיפשתי אתרים עליה! כל הכבוד! ולגבי AMAZING WORLD? אני לא הייתי באילת, אבל הורדתי אותו דרך קאזה וממש התלהבתי ממנו....

זה שיר מופלא../images/Emo8.gif

ודווקא יצא לנו כבר לדבר עליו - הנה קישור, למרות שדברתם כאן שוב ובכיף אפשר לדבר עליו שוב ושוב ...
שיר מאוד קיטשי וטוף
ברוכה הבאה לפורום
תרצי לספר לנו מעט על עצמך, שלוליתה

שלוליתה

New member
כן, למה לא!!

אז ככה: אני בת 18 מתל אביב, אוהבת לשמוע שירים ולשיר בכל הזדמנות שהיא... איך הכרתי את מאיה בוסקילה? חברה שלי אמרה לי שיש זמרת חדשה שקוראים לה מאיב בוסקילה ויש לה שיר מהמם שנקרא "יש בליבי כינור", היא אמרה לי שאני ממש אוהב אותו. אז הלכתי לקאזה במהירות המירבית והורדתי את השיר, ומה אני אגיד לכם, מאז אני לא מפסיקה לשמוע ולשיר אותו... כמובן שמידי יום ביומו אני נכנסת לקאזה לראות אם יש שירים חדשים... חשבתי גם לקנות את הדיסק... אבל כרגע אין לי איך לממן אותו...
וכן, אני באמת קצת חדשה פה... אבל אני בטח אשאר עוד הרבה זמן... רון, אחלה פורום!!!! ממש נהנתי! אז בי בינתיים!!

בקשר לאתר של עובד ...

הוא כתב השבוע : "בשרת שאני בונה עליו את האתר יש הרבה תקלות, ולפעמים האתר לא יעלה. תחכו כמה דקות ותכנסו עוד פעם. ותצביעו בבקשה לאתר בתחרות האתרים, כל פעם שאתם נכנסים."

למעלה