חבר'ה...

חבר'ה...

שלום לכולם!!! מה שלומכם?? אז חזרתי מהצבא מוקדם מהצפוי....ממש מוקדם למען האמת....כבר מיום שני אני לא במסגרת הצבא.... העניין הוא שהיינו בשבוע שדאות- השבוע הכי חשוב בטירונות- ובמהלך איזשהו אימון נפלתי ונפלה אלי אבן גדולה על הזרת....היא (הזרת) לא ממש נשארה מחוברת למקום...יש לי קטיעה חלקית מה שאומר שהיא כמעט נקטעה...בקיצור....גועל נפש!!!!! אז הייתי מאושפזת עד היום בצהריים אחרי שעשו לי ניתוח לשחזור האצבע ועכשיו אני בטח אהיה הרבה בבית...(מקוה שלא....) בכל אופן....מקווה שהמשך השבוע של כולנו יהיה טוב יותר...

nizzan

New member
דנדוש!!!

קודם כל תרגישי טוב ואני מקווה בשבילך שלא תשארי הרבה בבית (למרות שמה רע בקצת גימלים
) אני מקווה שהכאבים נסבלים (עד כמה שזה אפשרי) ושהניתוח עבר בלי שתרגישי. שיהיה לך שבת שלום (ולכולם כאן בפורום) והחלמה מהירה!!!

dori9

New member
../images/Emo20.gif החלמה מהירה

זה נשמע כואב....מקווה שעכשיו כבר אין כאבים.

ניצנוש!!!

אני כלכך מתגעגעת אליך!!! לא הרגשתי את הניתוח...הייתי בהרדמה מלאה...זה היה ממש מצחיק...כשכמעט התעוררתי אמרתי "אני לא רואה.." והעיניים שלי היו עוד עצומות....לא הצלחתי לפקוח אותן... תודה רבה!!!!!!!! ושבת שלום!!!

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif החלמה מהירה.../images/Emo101.gif

לפחות דבר אחד טוף יצא מזה, את תהיי איתנו יותר...

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif דנדושה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

תרגישי טוב כפרה
וואי אני ממש מרחמת עלייך...
נשמע כואב. אבל תסתכלי בחתימה שלך ותתעודדי

The Juck

New member
../images/Emo19.gifדניאללללללללל../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif!!!1

תרגישי טוב וקבלי
ו

תודה לכולכם!!!!

האמת שעכשיו אני ממש בדיכאון כי חברים שלי מהצבא אמרו לי שהמפקדים אמרו להם שיש מצב שאני לא יוכל לחזור לטירונות כי עד שאני יחלים אני יפסיד יותר מידי חומר....

yoniaa

New member
דנדוש, תרדישי טוב!!!!

והחלמה מהירה!!!! אני מקווה שהטירונות עוברת בסדר...

new2noam

New member
תרגישי***

אופס כתבתי מהמשתמש של אחי בטעות.... בכל אופן החלמה מהירה!!!! ואם יעשו לך בעיות בצבא - תגידי לי, אני אטפל בהם!!!! חחחחחחח אחרי כל מה שעברתי בעצמי....

new2noam

New member
את תחזרי במידה...

שלא תפספסי יותר משבוע (כידוע לי) אבל הכי חשוב זה שתרגישי טוב, ואני מקווה שתסתדרי עם הצבא, ותודיעי לי איך מתקדם...

חחחחחח

בתור התחלה הרופא נתן לי שבועיים חופש... ורק בעוד שישה שבועות מוציאים לי את המסמרים מהאצבע... אני יפסיד הרבה יותר משבוע....וגם כשאני יחזור אני לא יוכל לעשות כלום..... תודה על הדאגה ועל הכל....

../images/Emo104.gif

שבת שלום לכולם!!!!!!! שתהיה שבת שקטה ומבורכת!!!! אוהבת אותכם....דניאל

new2noam

New member
שבת שלום...

(אני שוב נאלץ לכתוב מהפלאפון שלי כי אחותי משטלת על המחשב) ודניאל, תרגישי טוב!!!

למעלה