חבר'ה...

8קארינוש

New member
חבר'ה...

אולי כבר שמישהו יצדיק את ההודעה שלי של "אוף... איזה מעצבן!" כי אני חושבת שאני מאוד צודקת...... טוב אז חבר'ה... אני מקווה שמישהו מכם גם יקדם את הפורום בדברים תמונות וכתבות על "המורדים" ולא להתחיל לפטפט על "כוכב נולד" בחייכם... ועד משהו קטן אחרון... אני מקווה שאתם תישלחו הודעות שיצדיקו את מה שכתבתי בהודעה שלי של "אוף... איזה מעצבן!"

ניליוש

New member
אבל זה פורום

המורדים חברתי!!!!!!!!!!! ומה זו המילה שם תקועה המורדים אם זה לא המורדים אז למה כותבים מורדים?

DevilishAngel

New member
התשובה פשוטה...

כאן יש אנשים שהיו/לא היו/נמצאים בפורום המורדים, שמדברים על כל נושא שהם רוצים, אבל, זה לא פורום המורדים ולכן הולכים לפורום המורדים ולא לכאן... חוץ מזה, בפורום המורדים ידעו הרבה יותר בקשר לאותו נושא. מקווה שהבהרתי את הנקודה,

8קארינוש

New member
אז אם הם רוצים להיות בפורום המורדים

וליכתוב שם קישקושים אחרים אז שימצאו או יבנו לעצמם פורום כללי או קישקושים ואם הם לא יודעים איך לבנות פורום אז יש להם בעיה!!

DevilishAngel

New member
slow down man...

קודם כל- ערב טוב ועכשיו נחזור לנושא המדובר: בכדי להפחית את האוף טופיק בפורום המורדים, נפתח הפורום הזה. את בכלל לא חייבת להיות כאן אם את כ"כ מתנגדת לרעיון או למטרה של הפורום הזה... הקיצר, הפורום הזה קיים אם תרצי ואם לא...אם את לא רוצה להיות כאן, אף אחד לא מכריח אותך להישאר כאן.

8קארינוש

New member
תגידי לי?!

מה את טיפשה?! זה פורום המורדים ועוד איך!! ואם זה לא פורום המורדים אז איזה פורום זה גברתי הנוה?!

DevilishAngel

New member
.............

א. אני די בטוחה שאני לא טיפשה. ב. זה לא. ג. זה פורום המורדים חברתי. ד. "גברתי הנוה"?
אני לא השתמשתי בקללות בהודעה שכתבתי, אז אני מבקשת ממך לא לרדת לרמה של קללות.

la reputa madre

New member
ארגגגגמה את לא מבינה?? הנה הסבר..

אולי זה יכנס לך למוח סופסוף!!! הפורום הזה נקרא המואדים חברתי מסיבה אחת ויחידה. בשבלב מסוים של השנה בפורום המורדים ה-מ-ק--ו-ר-י ו-ה-י-ח-י-ד היו יותר מדי ילדים ויותר מדי נושאים והצפות..ולא היה מקום לשרשורי OFF שזה שרשורים שקשורים להכל חוץ מהמורדים... לכן הוחלט לפתוח למורדים פורום צמוד שנקרא המורדים חברתי שבו ידברו על הכל חוץ מהמורדים....יעני יהיה כולו שרשורי OFF...וככה יהיה מספיק מקום לדבר על המורדים בפורום המיועד לו מבלי שנושאים לא קשורים יכנסו לשם. זה דבר מקובל בתפוז...ראה פורום מכושפות חברתי והארי פוטר חברתי.. עכשיו מ-ב-י-נ-ה??

ניליוש

New member
דייי

תפסיקי לדבר אילייה ככה? כבר הסברתי לה את הנושא והיא מבינה באיזו רמה את מדברת? תגידי עכשיו אני יגיד לך באותה רמה בידיוק! תכניסי לך למוח שאת ברמה מאוד מאוד לא בוגרת אולי תנסי להסביר ביותר רח? התפלאתי איזה ילדות מגעילות יש בפורום הזה אבל אם את ממשיכה לדבר ברמה המטומטמת הזו אז ס22ה לך תהני
ככה גם כולם ידברו אילייך ככה

la reputa madre

New member
חמודה כשיהיה לך יומולדת 11 דברי אית

את שאלת בדיוק את אותה השאלה המפגרת למה קוראים לפורום הזה המורדים חברתי...אבל מכיוון שאחרי המון הסברים את עדין לא מבינה אני נאלצת לוותר.. בקשר לבגרות...אני חושבת שבגיל 10 לא מתאים לדבר על בגרות... הייתי ממליצה לך לחכות כמה שנים בצד ואז לדבר על דברים שיש לך מושג בהם.. כי כאן אין לך מושג בגרוש. ראי הודעות לא רק שלי אלא של כל חברי הפורום. תודה ושלום.

למעלה