חברה...

חברה...

חברה מה אתם חושבים שיותר כדאי להגיד לבן אדם שעדיף שנהיה ידידים בטלפון או פנים מול פנים?

billc

New member
תראי, כמו שאת מבינה

כולם כבר בפורום מכירים את סיפור חייך
ולכן כשאנו רואים את השאלה הזאת, ישר עולה לנו לראש השאלות הקודמות שלך ואנחנו מבינים שמדובר באותו בחור(יכול להיות שאני טועה) ואם אני לא טועה, אז אז היו פה שני גישות לפתרון הבעייה השאלך 1. תזרקי אותו לכל הרוחות(רוב הפורום כולל את) 2. תתני צאנס(מקסימום ישבר הלב, ותלכי לפסכילוג 6 שנים)(זה היה אני) אז הפתרון לשאלה שלך היום הוא כזה: אם את בחיים לא רוצה לראות את הצורה שלו אבל את בחורה טובה, תאמרי לו בצורה יפה(בטלפון) שלא מתאים לך אם אם את בחיים לא רוצה לראות את הצורה שלו ואת לא מריה הקדושה(כמו כולנו) תודיעי לו בצורה קרה(בטלפון) שלא מתאים לך ואם הוא מנסה לשאול למה? תאמרי שאת ממהרת ובהזדמנות תספרי לו אם את מחבבת אותו, ואולי גם רוצה לזעזע אותו שיתעורר ואולי לאפשר משהו בעתיד תפגשי איתו פנים מול פנים, ותאמרי לו שאת מחבבת אותו אבל כנראה שהוא לא מוכן כרגע לקשר, מה שיקרא יכול להיות שזה יהיה כמו
בראש ואז הוא ישכנע אותך לתת לו צ'אנס, מקסימום את לא שורפת קשר לעתיד שאת מאמינה שבתנאים אחרים היה מצליח

duduamar

New member
תלוי

אני לא מכיר את הסיפור שלך. מה הקשר ביניכם? אם זה סתם משהו עוד בהתחלה ואין ביניכם קשר של ממש - גם בטלפון זה בסדר, כי את לא חייבת לו כלום. אבל אם אתם יחסית הרבה זמן בקשר - מגיע לו שתעשי את זה בשיחה כמו שצריך, פנים אל פנים.

odeliaremos

New member
לדעתי פנים מול פנים../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

לדעתי פנים מול פנים לא להתחבא מאחרי השפורפרת אני יודעת את זה מניסיון ממי עדיף להגיד לו את האמת בפנים לא בפון כי זה נראה מזלזל כאילו את לא מספיק מכבדת אותו תגיגי לו בפניםץ ולמה אם אפשר לשאול החלטת על ידידות? או בכלל היתה התפתחות כלשהי שמחייבת הסבר ממך?

קטריס

New member
טלפון בלי צל של ספק

בטלפון אומרים, מדברים קצת, ומנתקים. ואז כל אחד נשאר בשלו לעכל את השינוי. פנים מול פנים זה הרבה יותר מביך, ואח"כ אולי רוצים להיות לבד ולא נעים פשוט לקום וללת. אני אישית מעדיף לשמוע דבר כזה בטלפון. ואכן יצא לי לשמוע דבר כזה בטלפון. לא נעים, אבל אני ילד גדול
ממשיכים הלאה. אם זה היה פנים מול פנים, זה היה הרבה פחות אידיאלי.

night mistress

New member
תלוי בכוונה שלך..

אם את באמת רוצה להישאר בידידות עם אותו בחור אז פנים מול פנים.. אם את רוצה שיעלם מחייך אז בטלפון

brose

New member
שאלה קשה

פנים מול פנים זה מתבקש... אבל אם נהייה כנות בנושא הזה... בטלפון זה פחות קשה, גם לך וגם לו... ככה שאף אחד ממכם לא צריך להסתכל על הפנים של השני בזמן חילופי הדברים...

למעלה