חברה'

יונת13

New member
חברה'

יאאלה תחיו קצת את הפורום שרשור בדיחות ואני יתחיל איש אחד גילה בביתו קבלה על נעליים שמסר לתיקון לפני 30 שנה!!! הלך האיש לבדוק האם החנות עדיין קיימת. להפתעתו, החנות נשארה באותו מקום ואפילו אותו סנדלר עבד בה. הגיש האיש את הקבלה לסנדלר ושאל "האם הנעליים שלי מוכנות?" בדק הסנדלר ואמר "הן כמעט גמורות תבוא מחר" חחחחחחחחחח ועוד אחת 3 חברים נקלעו לאי בודד יום אחד נסחף לחוף בקבוק שממנו יצא שד. אמר להם "לכל אחד יש אפשרות לבקש משאלה אחת" אמר הראשון "הלוואי שהייתי בבית אני מתגעגע למשפחה ורוצה לחזור הביתה" מיד משאלתו התגשמה אמר השני "גם אני רוצה לחזור למשפחה שלי נמאס לי להיות באי הזה" מיד משאלתו התגשמה אמר השלישי "כל-כך משעמם לי פה הלוואי ושני חברי היו עכשיו כאן איתי..." יאאלה תשרשרו ותחיו את הפורום שיהיה לכם המשך יום (או לילה כבר) נעים ושמח!!! -אוהבת-

יייוו יש לי אחת ענקית

לוידעת, זה גרם לי הלישפך.. גבר ואישה מעורבים בתאונת דרכים נוראית. שתי המכוניות הרוסות לגמרי ולמרבה הפלא אף אחד מהם לא נפגע! לאחר ששניהם יוצאים בזחילה מהמכוניות אומרת האישה: "אתה גבר.. זה מעניין... ואני אישה... תראה את המכוניות שלנו! לא יאומן הן ממש הרוסות - ואנחנו בכלל לא פגועים!! זה בטח סימן "מלמעלה" שאנחנו צריכים להישאר ידידים ולחיות ביחד בשלווה עד סוף ימי חיינו!" הגבר הרגיש קצת נבוך ואמר: "נכון זה באמת סימן "מלמעלה", אני מסכים לגמרי!" האישה אומרת: "תראה הנה עוד נס! המכוניות הרוסות לגמרי אבל בכל זאת נשאר לי בקבוק יין שלם!! זה בטח סימן מלמעלה. מישהו רוצה שנשתה אותו ולחגוג את מזלנו!" היא מושיטה את הבקבוק לגבר, הוא מהנהן בראשו, פותח את הבקבוק, שותה חצי ומחזיר לאישה. האישה לוקחת את הבקבוק, סוגרת אותו מהר, ומחזירה לגבר. הגבר שואל: "את לא שותה?" לא חמודי, ענתה, עכשיו אני מחכה למשטרה...
יללא זה אחלה שרשור. אבל אנשים! רק איכות! שום "דני תעיר ת'ילדה שלידך..."!!!!!

chagiti

New member
הנה כמה בדיחות...

*גבר התקלח עם אישתו,פתאום נשמע צלצול בדלת.האישה התעטפה במגבת ופתחה את הדלת.השכן רואה אותה ואומר לה:"אם תורידי את המגבת אני אתן לך אלף דולר.חזרה האישה למקלחת בעלה שאל אותה:זה היה השכן?כי הוא חייב לי אלף דולר...." המשך יבוא.....

chagiti

New member
מה הבעיה?זה עם המקלחת?-אני מאוד-

מצטערת...לא כ"כ שמתי לב-פשוט אמרתי לאח שלי לכתוב כמה בדיחות-אז זה טעות שלו..

chagiti

New member
המשך בדיחות.......

*מרוקאי,פרסי וכורדיהולכים לשדוד בנק.הם הולכים לבנק ובדרך רואים משטרה. המרוקאי מתחבא מתחת לאופנוע. בא אליו השוטר ושואל אותו:"מה אתה עושה כאן"? המרוקאי עונה לו: "מתקן את האופנוע".השוטר שואל אותו:ואיטפה הכלים שלך???.המרוקאי עונה לו:שכחתי אותם בבית-השוטר לוקח אותו לתחנה. אותו סיפור קרה עם הפרסי שהתחבא מתחת לאופנוע ונלקח למשטרה.רק הכורדי התחבאמתחת לחמור.בא אליו שוטר ושאל אותו :מה אתה עושה כאן? והכורדי עונה:הרגע נולדתי.... *איש אחד יושה בחתונה גרוזינית ואומר לזה שלידו: "יה,החתן כל כך מכוער ושעיר" זה שלידו עונה-זוהי בכלל הכלה והיא הבת שלי" האחד עונה:מצטער,מצטער,לא ידעתי שאתה אבא שלה." וזה עונה:אני לא אבא שלה,אני אמא שלה..." *אשתו של בן לאדן"בא כבר אנחנו מאחרים... בן לאדן:רגע,אני רק משכיב את התאומים ואז נצא.."

wowit linoy

New member
יש לי יש לי!!..

האישה ניכנסת למיקלחת פתאום היא שומעת טיקטוק בדלת היא מתעטפת במגבת, היא שאלה מי זה!? הוא אמר הטבח.. היא פתחתה את הדלת ואמר לה: "תגידי לי מזל"ט" הטבח אמר "על מה?"שאלה אותו הבחורה "אני הטבח הכי טוב בארץ בהכנת בישולי טיגון" אמר הטבח "מזל-טוב" אמרה הבחורה וניכנסה למיקלחת.. ופתאום שוב היא שמעה טיקטוק בדלת.היא שאלה מי זה זה היה התורם היא היתעטפה והלכה לפתוח את הדלת.. הוא אמר: "תגידי לי מזל"ט" "על מה?"שאלה "הרווחתי היום כבר 100 ש"ח על רבע שעה." "מזל"ט" אמרה וניכנסה שוב למקלחת.. שוב נהיה טיקטוק בדלת היא שאלה מי זה?! "העיוור!" אמר העיוור היא אמרה לעצמה לא צריך עכשיו לשים מגבת במילא הוא עיוור "היי תגידי לי מזל"ט" אמר "על מה" היא שאלה "מזל טוב על שאני יכול לראות" אמר

למעלה