חבר'ה!!!!!

חבר'ה!!!!!

היי מה קורה!?!? הרבה זמן לא הייתי פה...הייתי עסוקה, כל יום יש משהו אחר... והיום היה לנו יום מורים...והממוצע של זה 87 ולכיתה ט (לפי דעתי) זה מצויין, אבל זה עוד יעלה!!!! בקיצור...אנחנו מתחילים לעבוד על תמונות מהמחזה של מולייר(מישהו כבר עשה את זה!?) זה עבודה דיי קשה.... ועכשיו מתחילה התקופה של מבחן כל יומים שלוש... ברוך ההשם אני נושמת(טפו טפו טפו) וזה הכי חשוב!! מה איתכם?! ספרו משהו!?יאללה להיתעורר!!!

אגב

תודה שנתתם לי לפרוק!!

orianush

New member
כל הכבוד ../images/Emo13.gif

ממוצע מצויין לתחילת שנה גם אצלי מאוד לחוץ.. ביומיים האחרונים סיימתי ללמוד ב7, 7וחצי וגם מחר ב7 כי אני גם לומדת לתיאוריה וממש ממש לחוץ הכל אבל תשקיעי זה חשוב!! כיתה ט' זה עוד לא כל כך נורא.. שמתחילים הבגרויות אין זמן לנשום אבל זה חשוב ואין לנו ברירה אז שיהיה לך בהצלחה ואני שמחה שאת מוצאת זמן להיכנס

lir2004

New member
עדידוש

כפרע עליך... אני גאה בך מאוד!!! 87 זה מעולה, כל הכבוד!!! בהצלחה במבחנים הבאים, ובזה של מולייר!!!

1מאיוש

New member
עדידי.. ../images/Emo13.gif המון בהצלחה חמודה

87 זה מצוין.. [[= סיפרת לי כבר תמשיכי ככה! כבר עכשיו על מסיבת סיום?! אבל בסדר.. באמת שזו עבודה ממש קשה... גם על זה בהצלחה! מבחנים גם יעברו.. אצלי בדיוק נגמרה התקופה עוד חודש יתחיל מחדש

לא הבנת בכלל!!

אנחנו לא מתכוננים על מסיבת סיום!! ההצגה זה פשוט מבחן מעשי בספרות על ה"חולה המדומה" חחחח

lir2004

New member
אחחחחח

"החולה המדומה" זה מחזה נהדר, בעיניי! תלמדי טוב, עדידוש, אני סומך עליך!!!

למעלה