חברון מאז ולתמיד

rafi4733

New member
חברון מאז ולתמיד

שבת חיי שרה זה שבת חברון,וכידוע כל עם ישראל מגיע לחברון, ורציתי להגיע השנה פעם ראשונה לחברון (כן יש כאלה אנשים) אני מגיע עם חבר שלי ואנחנו מעדיפים מקום בחינם אז למי שיש אינפורמציה איך נוסעים ואיפה ישנים ואיפה אוכלים ואיפה אפשר לטייל שם מוזמן לכתוב לי, תודה מראש

כמו שאמרתי מיליון פעם בעבר

אני פחדנית, לא מתקרבת למקומות האלה. למרות שהייתי מאוד רוצה להגיע לקבר רחל.

rafi4733

New member
מה את מפחדת להגיע לקבר רחל?

זה נמצא ממערב לשכונת גילה בירושלים ולא זכור לי בשנים האחרונות אף תקרית ביטחונית.

sarav55

New member
לדעתי אתה יכול להתקשר

לישיבת ניר קרית ארבע או למדרשיית חברון והם יעזרו לך בענין הזה אין כמו שבת חיי-שרה בחברון עיר האבות. והעיקר לא לפחד כלל

המממ...מה אני מפחדת?

הפלסטינים שמו עליו עין ורוצים את השטח הזה, זה כבר אומר הרבה, לא?
עצם העובדה שיש שמירה כ"כ חזקה למקום ושצריך להגיע אליו אך ורק ברכבים ממוגנים אומר שזה מסוכן ולאדם הרי אסור להכניס את עצמו לסכנה מלכתחילה שאז מידת הדין מקטרגת עליו. ואולי זאת הפחדנות שמדברת ממקלדתי?

יש לי מה להגיד על זה...

א. מערת המכפלה לא קשורה לעיינין... ב. אני לא ישחק אותה צדיק גדול אבל הג. שלי זה ככה... ג. שליחי מיצוה אינם ניזקים... אמרו את זה חכמים יותר מימני... אז אני מאחל ביכור נעים גם במערת המכפלה וגם ברחל אמנו... להזכיר אבותינו!!! דרך אגב שזה כבר ד. אני בכלל לא צדיק אבל אני מגיע לכאלה מקומות... אפילו לקבר יוסף...

חחחח...בורחים מהצבא במחסום

אני חושב שאלה שכל הזמן מתגנבים לקבר יוסף , סתם מטריחים את הצבא!!!

sarav55

New member
מה זאת אומרת אין שום

אבטחה להכנס לשם זה מאוד מסוכן יש את ה' יתברך אבל זה שייך למחבלים וטרוריסטים איך מתגנבים

sarav55

New member
מה שייך ברוך מרזל

יש שם מערכת אירוח בצורה מושלמת בשבת הזו דרך המדרשה

חברים, בבקשה, נא לא לפרסם מס' טלפון

בפורום אלא אם כן זה מס' הטלפון הפרטי שלכם. מצטערת אבל אלו הוראות של הנהלת הפורומים.

למעלה