חברותי היקרות

חברותי היקרות

היום הייתי בבילינסון במחלקת ניירולוגית זכרון. עם בעלי הרופאה נדהמה לראות לראות אותו כי המצב שלו גרוע מאוד .ישנה ירידה דרסטית .לאחר בדיקה התוצאה היתה בניקוד מתחת ל 10/30 שזה אומר שבמצב כזה אסור לתת כדורים ואם הוא לא יקבל את הכדורים המצב ידרדר יותר ,לכן היא רשמה לו 15/30 כדי שיוכל להמשיך לקחת את האקסלון בתוספת אביקסה.הוא כבר לא יכול ללכת על הרגליים איבד את התיאבון ,כל היום רוצה רק לישון , שלושה לילות שאינו ישן מתעסק כל הזמן במגירות ,מוריד את המכנסים ומסתובב בבית בלי לדעת לאן ללכת .לילה אחד העובד העיר אותי כי לא מצא אותו .נבהלתי מאוד חשבתי אולי יצא החוצא.בסוף מצאנו אותו בחדר של הבן שלי חסר אונים כי לא ידע לאן ללכת. הוא איבד את הרצון לחיות כל הזמן מבקש למות , ומאוד שקט , זה נובע מאדישות כי אינו משלים במצבו ,לא רוצה לטייל עם העובד . אף על פי שהוא התרגל לעובד כנראה מחוסר ברירה.חני אני מאחלת לך הצלחה בבדיקה של בעלך נשמע רק בשורות טובות.ולכן חברותי היקרות אריאלה, נילי , טובה ושאר חברי הפורום אני מאחלת לכם את הטוב שבעולם .בעזרת השם נשמע בשורות טובות אמן ואמן. אביבה

../images/Emo201.gifהוי אביבה'לה הצטערתי לקרוא

על בריאות אישך, על ההדרדרות שלו , כולי תקוה שהמצב ישתפר ומאחלת לו רפואה שלימה, לך הרבה כוח ב"ה, חיזקי ואימצי על כל מה שאת עוברת, בשורות טובות.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אביבה יקירתי

מצער מאוד לשמוע על ההתדרדרות המהירה של בעלך. זה מאוד מוזר כי מתן התרופות בעצם מיועד למנוע את ההתדרדרות הזו. נראה שהתרופות שבעלך לוקח לא הצליחו לעצור את ההתדרדרות שלו. אולי בזמן הנפילה שלו הוא קיבל אירוע מוחי וזה מה שגרם לנפילה הפיזית וגם להתדרדרות? בכל אופן, מזל שיש לך את העובד שיכול להקל עליך קצת. לא הבנתי אם הוא שקט או לא שקט. כי אם הוא לא שקט צריך לתת לו תרופת הרגעה שתעזור לו לישון בלילות. בכל אופן, אני מאחלת לכם שבכל זאת יחול שיפור מסוים ושתיכנסו לשיגרה מבורכת בהקדם. שולחת לך חיבוק אמיץ וחם והחזיקי מעמד...

hregev

New member
../images/Emo24.gif אביבה יקרה

בוקר טוב, הצטערתי לשמוע על התדרדרותו המהירה של בעלך, כואב לי לשמוע זאת , אולי זה כפי שנילי אומרת שזזה יכול להיות שהיהי לו איזה שהוא ארוע מוחי בזמן הנפילה שלו ואף אחד לא איבחן זאת, בכל אופן אני מאחלת לך הרבה כוחות פיזיים והרבה כוחות נפש לעבור את כל זה. להתראות בבשורות טובות - חני -

../images/Emo24.gif../images/Emo6.gifנילי אם אביבה תתן לבן זוגה כדור

ארגעה כמו של יוד היא תסתובב איתו בלילה כמו סביבון,( בשביל הצחוק)

אביבה יקרה

בוקר טוב לך אביבה, את אישה מיוחדת ואמיצה. מתמודדת בכבוד עם המצב הלא פשוט הזה. אני רק מתפללת למענך ולמען בן זוגך שסובל מאד ובטח גם אומלל בגלל מצבו , שלא יורע המצב ושאולי בעזרת העובד החדש תצליחו להכניס אותו לאיזו שיגרת יום שאולי תתאים לו. האם יש עדיין משהו שמעניין אותו , שיוציא אותו מהאדישות? אני יודעת כמה זה קשה כי אצלם כל שעה היא מאבק קשה. כל מה שאנו עושות עבורם בלית ברירה גורמים להם להרגיש את אי היכולת שלהם. אני מנסה גם כן לעניין את בעלי בכל מיני דברים אך הוא מסתפק בשיגרה פשוטה ובינתיים גם זה לטובה. שולחת לך המון חיבוקים ונשיקות והמון כוחות כדי שתשמרו עליו כמה שאפשר ואת תשמרי על עצמך. כל טוב, טובה

למעלה