חברותי לפורום

חברותי לפורום

זה היום החמישי שיש לי את עובד הזר.בימים הראשונים בעלי לא שיתף פעולה ,ולא רצה שהוא ישאר בלילה אבל הוא ראה שאין לו ברירה ומתחיל להתרגל ,אני מקוה בעזרת השם שהכל יסתדר.העובד בחור מאוד נחמד , עדין , מנומס ,חרוץ מטפל בבעלי בעדינות ובסבלנות .הוא גם מנקה לי את הבית והעיקר אני יכולה לצאת מהבית בשקט כי כמה חודשים לא יצאתי מהבית אלא אם אחד הילדים היה שומר עליו.אומנם זה לא קל שמסתובב בבית אדם זר , אני לא חופשיה בבית שלי וזה גם הוצאה מאוד גדולה, אבל זה כדאי. היום אוה היתה אצלי בבית באה לראיין את בעלי , כי היא מטפלת בתיק של האפותרופוס. מצטערת שלא הייתי ביום רביעי בעמותה כי הייתי אצל אמא שלי. קראתי מה שכתבתם. אני מאחלת לכולם לילה טוב , סוף שבוע טוב ושבת שלום. אביבה

נילי41

New member
../images/Emo20.gifאביבה יקירתי

איזה כיף לך שקיבלת את העובד הזר שלך ושהוא עושה רושם טוב. בעלך יתרגל אליו ותראי שהוא יתקשר אליו ויאהב אותו כי את תהיי משוחררת ותוכלי לצאת מהבית ואילו העובד הזר יהיה צמוד לבעלך והוא יהיה 'המלאך' שלו. הוא ידאג לו ויטפל בו וישוחח איתו ויטייל איתו בחוץ, ככה ייווצר ביניהם הקשר ובעלך יסתגל למצב שהוא גם נשאר לישון ויראה שאין בכך שום בעיה. מה להגיד לך, אני די מקנאה בך מצד אחד, ומצד שני לא מסוגלת לקבל את החלטה כזו בעצמי. אני רוצה שבעלי יבקר במרכז היום כל עוד הוא מסוגל לכך, רק אם הוא כבר לא יתאים למרכז היום אז תהיה לי הדילמה אם לקחת עובד זר הביתה... עד אז אני אפילו לא רוצה לחשוב על זה. אבל כשאני חושבת על הקטע שאת משתחררת ממעצר הבית שלך ויכולה לצאת ולבוא בהתאם לצרכים שלך, אני ממש מקנאה בך (אבל רק בקטע הזה...). אני מקווה שכולכם תהיו מרוצים, את כמובן, בעלך וגם העובד הזר. אגב, איך הילדים מקבלים אותו? סוף שבוע טוב ושבת שלום.

../images/Emo24.gifאביבה 'לה הזמן עושה את שלו

בן זוגך יתרגל למצב שהעובד זר בבית ואת תרגישי יותר טוב ופחות לחץ. יופי תוכלי לצאת לכל מיני מקומות.זהו מי שעושה חסד ה' עושה עימו גם, יש לך עובד שיעזור לך בבן הזוג וגם בניקיון והכסף בוא יבוא.בשורות טובות ושבת שלום

zs1957

New member
בהצלחה אביבה עם העובד הזר

אני מקווה שהעובד הזר שלכם יטפל היטב בבעלך , לשביעות רצונך. מקווה שבעלך יתרגל אליו במהרה. בהתחלה זה קשה ולאחר מכן החולה מתרגל. את תהיהיי יותר חופשיה ותוכלי להעניק לעצמך זמן איכות. שבת שלום זהבה שחם

למעלה