חברותי שון התחיל ללכת :)

חברותי שון התחיל ללכת :)

איזה כייף איזה אושר שון חזר הביתה מהגן והביא איתו כמה צעדים
סוף סוף, כל כך חיכינו לרגע המאושר הזה...והחודש ב-26 שון חוגג שנה וחצי פתאם הוא עזב את הידיים והתחיל ללכת וליפול...
אחרי כמה זמן תיהיה לו יציבות מלאה?? אני נרגשת ורוצה שהוא ירוץ... למרות שהרבה אימהות יגידו לי שלא כדאי לי
אבל אני יעשה איתו דברים כיפיים שיהיה כדאי לי..... בכל מקרה אנחנו מאושרים עד הגג
דיקלה נ.ב. היום די עצוב בגלל יום השואה ואנחנו לא שוכחים זאת

../images/Emo104.gif../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif-איזה

מאורע חגיגי!!! כל הכבוד
לשון המתוק.

jole

New member
../images/Emo106.gif לשון../images/Emo104.gif

כל הכבוד ...ותקפיד שיצא מהבית ברגל ימין
ובקשר לריצה, חכי תהני מהצעדים לאט לאט, תתענגי עליהם כל זמן שאת יכולה כי כשהוא יתחיל לרוץ הוא לא יזכור מה זה ללכת (וזו עצה מאמא שהספידי גונזלס שלה עשה את זה בגיל 11 חודש. למזלי אחיו הקטן לא מראה סימנים שהוא ממהר לאן שהוא אז אולי לפחות איתו אני אוכל לקחת את הדברים באיזי).

מתי לקנות נעלים ואיזה??../images/Emo65.gif../images/Emo104.gif

תמליצו לי בבקשה מה לעשות עכשיו...האם לקנות נעלים או לחכות קצת זמן? ואיפה הכי כדאי לקנות ושל מי?? הייתי בבדיקה שיגרתית עם שון אצל האורטופד לפני כחודש, והוא המליץ לחכות גם כשהוא יתחיל ללכת..... לא נשמע לי... מה אתן אומרות?? איך מרגילים את שון לנעלים? מני שנעלתי לו נעלים שהוא קיבל והוא לא אהב את הרעיון בכלל
מה עושים???
דיקלה

jole

New member
כמה שיותר יחף../images/Emo104.gif

יותר טוב. ככה הוא ילמד להיות יציב יותר ותהיה אחיזה טובה יותר בקרקע. כשיגיע זמן הנעליים גם הראשונות שלנו היו אלפנטן. הן יציבות אך מעור מתרכך שמתישב טוב על הרגל.

../images/Emo49.gif איזה מרגש זה!

יציבות מלאה ממש לוקחת כמה שבועות טובים. חכי בסבלנות, תני לו ליפול חופשי, ושילך על כמה שיותר מרקמים יחף. נעליים- תיכף יהיה קיץ ותקני לו סנדלים. בכל מקרה- כמה שיותר יחף- יותר טוב. גלי הולכת כבר שלושה חודשים ועד שבוע שעבר רק עם נעליים רכות מבד, או יחפה וגרביים. שבוע שעבר קנינו לה סנדלים של אלפנטן ומאז היא מאוהבת בהן ולא מוכנה להיפרד.

מזל טוב לשון ../images/Emo140.gif

איזה יופי, פשוט נהדר. אני מבינה כמה זהו יום מאושר, שון עכשיו הופך מתינוק לילד וזה ממש מפתיע. תנו לו לתרגל את ההליכה ואח"כ תוכלו לקנות נעליים. בינתיים אפשר לקנות נעלי טרום הליכה עם סוליה רכה (בשילב), ובימים החמים שפוט לתת לו ללכת יחף. ושוב -

למעלה